Ta kendisi. Ya da ikizi Bu kadar benzerlik olmaz herhalde. Bu arada avınız için tebrik ederim. Darısı başıma
Ceyhun çok teşekkürler..İnşallah sizede nasip olur.. Sağol İbrahim.. Kadir çok teşekkürler.. Sağol Turgay..Bu sene buraya geldiğinde inşallah seninlede yakalayacağız.. Atilla çok teşekkürler..O dediğiniz kişiyi bende merak ediyorum.Herkez beni ona benzetiyormuş.. Hıyarın teki.. Forumlardaki bazı ustalar gibi başkalarının tuttuğu balıkların ağzına bazı firmaların sahtelerini takıp amatörlerin sırtından yol bulmayıp sadece amatörlere takım ve bilgi paylaşıyormuş. Değişik yerlerde gezerek balık tutma tekniklerini paylaşıyormuş.. Sağol Sıddık..İnşallah sizede nasip olur.. Sağol Okan teşekkürler.. İskender teşekkür ederim..Biraz kilo aldık..İnşallah bu yaz veririz.. Sağol Fatih..Sanada tebrikler..
Sevgili Mehmet çok teşekkürler..İnşallah seninlede bir yerde olta sallarız.Selamlar.. Sağol Fikret teşekkürler.. Sağol Önder inşallah sizede nasip olur.. Sağol Engin yolun düşerse beraber avlamaya çalışırız.. Ersin çok teşekkürler..İnşallah sizede nasip olur.. Sağol Okan.. Sağol Murat teşekkürler.. Canercan teşekkürler.İnşallah sana hem kalkan hem büyük kılç yakalamak nasip olur.. Sağol Murat inşallah sizede nasip olur.. Murat çok teşekkürler. Bandırma da dayıya iyi takıl o bu işi biliyor.. Ama benim meralara girmeyin hepsi sayılı..
Sağol ALper..İnşallah sizede nasip olur.. Sağol Engin.. Muhammer ağbi çok sağol..Denk geldimi kendisi oynatıyor zaten.Bu yaştan sonra rock end roll bile yaptırıyor. Veysel çok teşekkürler..
Ooooooo! Necmi agabey buralardaaaa! Raporunu gordugume cok sevindim agabey. "Yer: Daha önce küçüklerini saldığım yer..." Verilen mesaj harika,balik harika,sen harikasin...Daha ne olsunki... Kendini pek ozletme agabey.Can-i yurekten tebrikler ederim ve tesekkurler. Daha da irilerine rastgele insalah...
saygıyla yaparsan bu işi illa ki istediğin gibi bir av yaparsın sonunda en güzel örnek sensin necmi abi tebrikler
Raporlarınızı zevkle okuyoruz. Rapor ve hoş anlatım için özellikle teşekkürler. Necmi abi bu arada Yaban'da yeni videolar bizi bekliyormu? Saygılar, M.Bayraktutan
Oldumu şimdi necmi hani busene kalkan azdı,hani bizi çağırıyordun.Elindekini tepsiye benzettim,evet evet dikatli bakınca anlaşılıyor tepsi o tebrikler necmi abi
Necmi Bey, tebrikler çok güzel av olmuş. Bu arada televizyondan izliyorduk sizi, şimdi mesaj yazıyoruz. Çok keyif aldığımı söylemeliyim. Güzel avlarınızın devamını dilerim.
slm Salarsanız küçüğünü BENİM GİBİ mutlaka yakalarsınız birgün büyüğünü.. çok doğru necmi abicim daha önceki yavru balıklarınızı salarken izliyorduk şimdi babaları gelmiş maşşallah afiyet olsun
Tebrikler,harika bir anlatım ve süper bir rapor olmuş.İnşallah bir gün beraberde avlanmak nasip olur.Doğaya saygılı olup,balıklara küçükken yaşama hakkı tanıdıkca büyüklerini yakalamak her zaman nasip olacaktır.Sizde bu konuda Türkiye'de hakikaten örnek olan kişilerden birisiniz. Selamlar
Merhaba Necmi abi maşallahh çok güzel bi balık yakalamışsın afiyetlede götümüşsün bizede yarasın demekten başka bişey kalmıyor