Tebrik ederim Necmi agabey. Harika bir kalkan. Yaban TV'deki kalkan avi anlatiminiza da bayildim. Cok bilgilendirici, icten, samimi ve genc oltacilara amator ruh asilayan bir yapimdi...
Teşekkürler Övünç inşallah sizede nasip olur.. Deniz teşekkürler..İnşallah sizede nasip olur.. Sevgili Emrah teşekkürler.3 aydır förumlarda yoktum..Selamlar..
Teşekkürler Nusret..İnşallah sizede nasip olur.. Mehmet teşekkürler..5 yeni bölüm gönderdim.. Sağol Seydihan.. Doğan teşekkürler.. Sağol Feridun..Teşekkürler.. Bülent bu denk geldi.Biliyorsun bu yıl pek kalkan olmadı.İnşallah seneye.. Bülent çok teşekkürler..İnşallah sizede nasip olur.. Sağol Hüseyin teşekkürler..İnşallah sizede denk gelir.. Gökhan teşekkürler.İnşallah bir yerde beraber olta atarız bakarsınız sizede denk gelir.. Sağol dostum..İnşallah sizede denk gelir..
Abi bu tepsiyi hangi mağazadan aldın? 6 kişi etrafına oturur bir kişilik yerde boş kalır, şaka bir yanada Necmi abim vallahi kıskandım, tebrikler abim benim.
Vayy Necmi abi, sen uzun süredir yoktun buralarda, bir cevap yazalım dedik kendimizi 6.sayfada bulduk Çok sevildiğin açıkça belli, güzel av raporlarını her zaman bekliyoruz, saygılar...
Mustafa onlar sayılı..Sakın elleme.. Muharrem çok teşekkürler.. İsmail sizede nasip olur inşallah.Teşekkürler.. Kamuran 3 ay kendi kendime förumlara girmeme kararı almıştım.Çok teşekkürler..Sizede rastgelsin..
necmi abi senin gibi bit üstada da bu yakışır. herşeyi ile örnek alınacak ender insanlardan birisin. saygılar abi
Allah neşenden, azminden, öğrettiklerinden, örnek olmandan bizi eksik etmesin abicim Avların hep böyle doyurucu olsun Kamışa-makineye ve sponsora bakmayan tüm balıklar senin olsun
Sağol Özgür..Amatörce birşeyler yapmaya çalışıyoruz..Kendine iyi bak selamlar.. Sağol Akif teşekkürler..Aynı dileklerde size..Evet kamış ,makina misina sponsor,gizli reklam (balığın ağzına sahteyi takıpta amatöründen sırtından pay kapma yarışında olan üstadlar) hepsi ne yazıkki bunları yapanlar var.Biz işimize bakalım..Selamlar..
Valla Necmi abi, bir şeyi itiraf edeyim. Bu güne kadar çok video izledim ama sizin anlatımınız gibi içten samimi ve doğal bir anlatım görmedim. Siz saygı değer usta abilerimizi Allah başımızdan eksik etmesin. Saygılarımla abim.