tşk edrim.ama ben yanlız gitmeyi düşünüyorum yani bi kurban yok bi problem yaratmaz gibi geliyo yanlız gitmek.
valla her zaman risktir yalnız dogaya çıkmak . hele acemisiysen .gittigin bölgeye göre risk de degişir. illa tek gideceksen cebini al yanına. tam nereye gitigini ayrıntısıyle bir arkadasına bildir. dönus saatini güzergahını vs. her türlü tersligi dusun. ki olmaz ama bir gun kötü bir sey oldugunda bu tedbirler hayat kurtarır.
bana sorarsan bilmediğin bir yere heleki acemiysen kesinlikle yalnız gitme sormadın ama ben genede söyliyeyim dedim
selam aytaekin abi gidiceğim yeri biliyorum,yani sürekli balık tutmya gittiğim yerlerden biri bu göl,fakat asıl tedirgin olduğum problem aslında hayvan vesaysre değil.daha tehlikeli olan insanyani içmeye gelen çok olur bu göle biliyosunuz bazen içmesini bilmeyenler de oluyo butür insanlarla münakaşaya girmek aslında beni tedirgin eden.
Arabanız varsa kurduğunuz çadıra gelen rüzgar yönüne arabanızı park etmenizi tavsiye ediyorum. Malum gece rüzgar şiddetlenebilir bi bakmışsınız sabah her yer karanlık çadırın bezinden hiçbir yer gözükmüyor...
sen sen ol sakın yanına kuru sıkı tabanca alma , kuru sıkı allah korusun ters bişey olur kavga gibi yani , içmesini bilmeyen çok korkutmak için çekersin adamda da gerçek vardır , sakatlık olur sakın ha.