kamp için çadır aldım

Konu, 'Takım Çantası' kısmında rifatyontar tarafından paylaşıldı.

1. rifatyontar

rifatyontar

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    tatlı su kefali 2,5 kilo
    tşk edrim.ama ben yanlız gitmeyi düşünüyorum yani bi kurban yok:) bi problem yaratmaz gibi geliyo yanlız gitmek.

2. valla her zaman risktir yalnız dogaya çıkmak . hele acemisiysen .gittigin bölgeye göre risk de degişir.
    illa tek gideceksen cebini al yanına. tam nereye gitigini ayrıntısıyle bir arkadasına bildir. dönus saatini güzergahını vs.
    her türlü tersligi dusun. ki olmaz ama bir gun kötü bir sey oldugunda bu tedbirler hayat kurtarır.

3. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    bana sorarsan bilmediğin bir yere heleki acemiysen kesinlikle yalnız gitme sormadın ama ben genede söyliyeyim dedim;)

4. rifatyontar

rifatyontar

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    tatlı su kefali 2,5 kilo
    selam

aytaekin abi gidiceğim yeri biliyorum,yani sürekli balık tutmya gittiğim yerlerden biri bu göl,fakat asıl tedirgin olduğum problem aslında hayvan vesaysre değil.daha tehlikeli olan insan:)yani içmeye gelen çok olur bu göle biliyosunuz bazen içmesini bilmeyenler de oluyo butür insanlarla münakaşaya girmek aslında beni tedirgin eden.

5. avtm

avtm

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    rüyamdaki balık
    Arabanız varsa kurduğunuz çadıra gelen rüzgar yönüne arabanızı park etmenizi tavsiye ediyorum. Malum gece rüzgar şiddetlenebilir bi bakmışsınız sabah her yer karanlık:D çadırın bezinden hiçbir yer gözükmüyor...:D

6. kayahan.can

kayahan.can Kayhan DURMUŞ

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 7.600 gr
    sen sen ol sakın yanına kuru sıkı tabanca alma , kuru sıkı allah korusun ters bişey olur kavga gibi yani , içmesini bilmeyen çok korkutmak için çekersin adamda da gerçek vardır , sakatlık olur sakın ha.

7. ahmet58

ahmet58

Favori Kamış:
    1138 POTENZA SHAKSEPEARE KAMIŞ 360CM 2500 7000 SHAKESPEARE MAKİNE
    En İyi Avı:
    1kg AYNALI SAZAN +şansa bir PALAMUT 800GR
    keneye dikkat aman ha