Tarih:22.10.2007 Yer:Wiestalstau See (Salzburg /Avusturya) Arkadaslar uzun zamandir vakit bulamadigimdan fazla konu acamadim.Ama bu zaman icinde yakaladimgim balik resimlerimi eklemeye baslayacagim. Gecen hafta Taner arkadasimla ava gitmeye karar verdik. Pazar günü sabah erkenden kalkip yollara koyulduk ve avlanma yerimize yerlestik. Ilk baligimizi Taner kurtlarla yakaladi güzel bir alabalik 45 cm.Aradan baya bir zaman gecti ve hareketlilik olmadigi icin yerimizi degistirdik.Taner hemen ikinci baligini yakaladi .Pesinden ben ilk Alabaligimi yakaladim boyu 47cm .Aksama kadar ben üc taner dört tane alabalik yakaladi. Bizim burdan Manzara
Vay be Manzara ve azim vallaha bıravo kutlarım arkadaşlar . Çoktandır yoktunuz özlemişiz sizin oraları ve paylaşımlarınızı .teşekkürler . Allah nasibinizi bol versin. Allaha emanet olun..
İşte en sevdiğim ikili, kar ve balık avı. Çok şanslısınız arkadaşlar çok. Paylaşımınız için teşekkür ederiz, ellerinize sağlık.
Taner ve Eyüp çok şanslısınız arkadaşlar Böyle bir manzara eşliğinde, böyle nefis avlar yapmanız her kula nasip olmaz Tebrik eder bu güzel avlarınızın devamını dilerim. Rastgelsin
Böyle bir havada, böyle bir doğada bulunmak, böyle güzel balıkları avlamak muhteşem olmalı...Teşekkür ederiz
Sevgili Eyup ve Taner, Soyleyecek soz yok.Sadece mukemmellik. Iste boyle kara kisa aldirmadan askinin pesinde kosan buluyor her seyin en guzelini. Nefis goruntulerle bu mutlulugu bize de tattirdiginiz icin cok tesekkur ederim.Dahasina rastgele dostlar. Taner'in var mi bilmiyorum ama senin ve varsa Tanerin evlatlarinin gozlerinden opuyorum. Sevgiyle kalin, bizi ozletmeyin. Dahasina rastgele.
işte yaşamak budur yaav allah herkese nasip etsin inş. herşey çok güzel balıklar ortam herşey muhteşem olmuş tebrikler...
Balıklar süper manzara süper. En çok dikkatimi çeken ilk fotoğraf manzara süper resmin üst kısmı beyaz alt taraf yeşil. Tam fotoğraflık. Paylaşım için teşekkürler.