değerli site üyeleri kaşa yolunuz düşerse beni mutlaka bulunuz. kaş ptt memur ali kadir sarıcaya sorarsanız sizi bana mutlaka yönlendirecektir.ayrıca kamp malzemelerinizi alıp gelirseniz size deniz kenarında hem kamp kuracağınız hemde çadırınızın hemen önünden olta atabileceğiniz yere götürebilirim. eğer grup gelinirsede 12..15 ..ve 20 metrelik teknelerle açığa çıkma imkanları buluruz. sağlıcakla ve mutlu kalın.
Mehmet abi ince düşüncen ve teklifin için çok teşekkürler Olurda o tarafa düşerse yolumuz inşallah buluruz seni abi saygılar...
teşekkürler bu sene bi adrasana niyetlendim. otarafa geleceğim. vaktim olursa en azından tanışmak adına da olsa size uğrarım. Vakit olursada bi gece konaklarız. Davetiniz ve nezaketiniz için tüm site arkadaşlarım ve kendi adıma teşekkür ederim.
bu arada grup gelinirse tennelerle balığı çıkmakta yardımcı olabilrim demişsin üstad. Gruptan kastın nedir. biz 6 kişi sırf tekneyle balığa çıkmak için gelebiliriz. Yetrli olurmu. Ayrıca yem bulabilirmiyiz orada. Yoksa yanımızdamı getirelim. Balık çıkıyormu oralarda bide boşa gelmeyelim oraya kadar. Bunun yanunda tekne kira bedelinide ögrenirsek kafalardaki tüm soru işaretlerini kaldırmış oluruz. Tekrar tekrar teşekkürler.
Mehmet hocam Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz... Yazmış olduğunuz mesajı dün aldım. Sizi o konu ile ilgili arayacağız zaten. İlginize çok teşekkür ederiz. Bizim yerimizede tatil yapın. Türkiye nin enfes noktalarından birinde yaşıyorsunuz. Gıpta etmemek mümkün değil. Bu kış inşallah Kalkan da ya da Gökseki de size komşu olmak için gerekli girişimlerde bulunacağız. Ailenize selamlar ve rastgele..
mehmet hocam bu teklifinize hayır diyemiyecegim kaşa geldigimde mutlaka sizi rahatsız edecegim haberiniz olsun.ayrıca ilginize çok teşekkür ederim. sağlıcakla kalın.
Sen İstanbul'a gel bizi arama, sonra Kaş'a davet et. Gelmeyiz sanma azizim. Davete icabet esastır. Yolumuz bir düşse o tarafa, saklansan bile buluruz evelallah. Rastgele, hanıma hürmetler.
Mehmet Hocam hoş gelmişsiniz Bu güzel teklifiniz için teşekkürler ederim Eşiniz ve prensesinize kucak dolusu sevgiler
selamlar turgaycığım. ben mehmet hoca epeydir görüşemiyoruz.ama ben seni s ürekli takip ediyorum. biliyorsun ben aü fen fakültesi sonra gazi.kırşehir eğitim derken şimdi emekliyim.kaşta yım emekli oldum yazın beklerim..fiber zodyak herşeyimiz tamam..senin mesajlarını ve videolarını hem forum hemde yabandan izliyor ve bir biyoloji doçenti olarak seninlede gurur duyuyorum.n ede olsa çevrecilerin hali başka. bizim oralara gelde lambuka ve barakuda tutalım. bayramını kutlar esenlikler dilerim... grşmk ümidiyle.sağlıcakla kal.m.demirörs. ==========================================================- Mehmet hocam ilk fırsatta görüşmek ümidiyle Geçmiş bayramını kutluyor ellerinden öpüyorum.
. Mehmet Amca davetin için çok teşekkürler. 1 Saniyeliğine dahi olsa Sizin Oralara gitme düşüncesi bile İçimi kıpır kıpır etmeye yetti. Sağ Olasın Var Olasın... İstanbul'dan Selamlar Saygılar.
Mehmet hocamı bugün anakarada yakaladım. Dükkan sahibi arkadaşım ikimizide kovacaktı. Hocam ankarada balığa gidelimmi
yeniden merhabalar sizlerle olmak beni çok mutlu etti.inşaallah o eski kara günlere dönmeyiz..*?????bunun için..sanal ortamda çok dikkatli olmak gerekiyor.özelliklede. küçüklerin büyüklere.acemilerin ustalara.birbirini yakından tanımayan insanların birbirlerine hitapları seviyeli ve güzel olmalı...bunları yazmak istemezdim ama yeniden bazı şeyleri yaşamak istemediğimden yazdım.kusuruma bakmayın.biz büyük bir aileyiz bu bakımdan yukarıda yazdıklarıma illaki dikkat etmek zorundayız...hepinize rastgele..
sevgili hocan seni iyi tanıyan biri olarak karekter yapını iyi bilen birisiyim senin gibi saygıdeğer bir hocamızı bizlerle beraber görmek ben ve çevreme mutluluk veriyor sizinle övünüyoruz.