Silivri'de Türkay; Yalnız ilkbahardan itibaren kalkan havyar bağlamaya başlar, ben hazirana kadar avını bu yüzden pek önermiyorum.. Malum zaten az çıkıyor,
Öncelikle elinize saglik. Merak ediyorum bu balik oltaya da geliyor mu? Geliyor ise ne tür yem kullanilir ve ne tür zeminlerde bulunma ihtimali olur? Tesekkürler...
selam ulaş abi güzel bir av olmuş tebrikler ama bende merak ediyorum bu balık oltayada gelirmi bizim abilerimiz anlatıyor eskiden oltaylada tutarlarmış am şimdi nerde
teşekkürler, Bu arada bu sadece bir balık değil bir denizlerin sultanıdır Evet oltayla yakalanabilir; yeterki doğru takımı hazırlayın, şansınız ve sabrınız yeterliyse yakalarsınız. Ama tekneden yapmayacaksanız bu avı oldukça sabır gerektiren, sıklıkla boş döneceğiniz meşakkatli bir avdır... Kalkan takımlarının nasıl hazırlanacağını sitede üstadlarımızın anlatımlarından bulabilirsiniz... Rastgele
mükemmel bir balıkmış ulaş özel merakım bu balıklar ama geniş çene yapıları en ufağının bile dev 0 numaraları yutmalarına müsade ediyor avcum kadarının palamut iğnesindeki yeme takıldığını bilirim zedeleden iğneyi çıkarmak mı işte o ayrı bir sanat direkt yutuyorlar çünkü