Mrb abilerim kardeşlerim şimdi arkadaşlar kaya kurdu alacağım ve tekirdağ kumbağ bölgesine gideceğim muhtemelen unkapanı çevresindeki balıkçılardan alacağım kurtları benim öğrenmek istediğim gideceğim yol muhtemelen 3 yada 3.5 saati bulacaktır ben bu kaya kurtlarını nasıl ölmeden muhafaza edebilirim acaba 1.5 litrelik su şişesine koymayı düşünüyorum tabiki ama içindeki su ile o kadar gitmez sanırım ne gibi bir yöntem uygulamamı tavsiye edersiniz acaba deneyimli ve bilgili arkadaşlardan bilgi rica ediyor saygılarımı sunuyorum
üstünü nemli yosunla ört susuz serin bir yerde muhafaza et 3-4 saat gider ölmezler büyük ihtimalle belki inşallah
Islak gazete kağıdına sar.Soğuk tutabilme imkanın varsa (poşete buz koyablirsin akıtmayack şekilde) 1-2 gün bile gider.
alla alla ben sanki bu kurtları suda sadece yaşayabilir diye biliyorum ama çoğu kişi nemli ortam gibi belirtmişler şimdi ben su koymasam deniz suyu gazeteye sarsam üstüne buz koysam yani poeşte onuda gazetenin üstüne koysam sorun hallolurmu yani arkadaşlar
Bu sayfalar boşuna hazırlanmadı arkadaşlar, faydalanalım. http://www.balikavi.net/yemler/kaya_kurdu.shtml