Kayıp Cennet Enez'den Saygılar :D

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ckaratep tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler Caner kardeşim anladım ben de zargananın boyu 16 cm.
    İnşallah Enez'e gelirsek sana da uğrarız, orada dayımın oğlu otuyruyor, ben bir kaç kere gitmiştim küçük yazlık evleri vardı onları kaldırmışlar.:) :) :)
    Sevgiler hoşça kal.:) :) :)

2. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    Rica ederim Orhan abi ne demek. Her zaman beklerim. Babam yaşındasınız. Saygım sonsuz.
    Bahsettiğiniz yerler eski barakalar dediğimiz yerler. en ön kısımda barakamız vardı bizimde. 2001 senesinde yıktılar.! çok üzüldüm. aslında barakamızı değil çocukluğumuzu, umutlarımızı, saf duygularımızı, sağlam komşuluğumuzu, ölümüne dostluklarımızı yıktılar Orhan abi. benim ordan kopamamamın bir sebebi de o çocukluk dönemimdir. çünkü o çocuk hala barakaların orada beni bekliyor. kopamıyorum oralardan. elimden geldiğince de kopmayacağım. bana ege sahilini komple verseler yinede barakamı geri isterim. o kadar güzeldi işte. eminim dayınızın oğlu da aynılarını söyler. şimdiki beton yapılanma ile yukarıda saydığım iyi şeyler de betonlaşmış durumda.

3. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Canercim tebrikler.Fakat verimli levrek sezonu için havaların biraz bozması gerekiyor.Az kaldı biraz daha sabret kafasını ısırmaktan bıkarsın sonra:D :D :D

4. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    valla abi açtım ellerimi dua ediyorum ama nafile. geçen senelerde bu zamanda sobalar - kaloriferler yanardı. bendeki şans bu işte. tam tıkandı baba :) balık avına gidicem ya, hava bile soğumuyor :D ayrıca inşallah levrek temennilerin dediğin gibi olur abi. fenerbahçe gibi galibiyete ihtiyacım var. :D