Kayıp Cennet Enez'den Saygılar :D

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ckaratep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim Orhan abi. ancak at çek ile balık alamadım. tüm gece uğraşmama rağmen balıklar bir türlü sahteme bakmadı bile. sabah suyunda kum solucanı ile alındı mırmırlar. hiç hayır demiyorlar bu yeme :) zargana sahtesini balıkların yanına boyut belirtmek için ekledim. 16 cm zargana sahtesi balıkların ebatlarını az çok netleştiriyor.

http://img5.ressim.net/out.php/i6245342_ss851029.jpg

http://img5.ressim.net/out.php/i6245343_ss851030.jpg
http://img5.ressim.net/out.php/i6245344_ss851031.jpg

sarı ile işaretli olan yer büfemiz Orhan abi. sadece yaz aylarında açık. sahil ayaklarımızın altında. harika bir yer :) ancak sadece hafta sonları vakit buluyorum gitmek için o da her zaman olmuyor. Daha önceki konularınız da gördüğüm mekanınıza benziyor :)
Ayrıca Eneze gelecek olan arkadaşlar - abilerimi mutlaka misafir ederim :) saygı duyarım.


http://img5.ressim.net/out.php/i6245345_ss851032.jpg

Çok teşekkürler Caner kardeşim anladım ben de zargananın boyu 16 cm.
İnşallah Enez'e gelirsek sana da uğrarız, orada dayımın oğlu otuyruyor, ben bir kaç kere gitmiştim küçük yazlık evleri vardı onları kaldırmışlar.:) :) :)
Sevgiler hoşça kal.:) :) :)
 
Çok teşekkürler Caner kardeşim anladım ben de zargananın boyu 16 cm.
İnşallah Enez'e gelirsek sana da uğrarız, orada dayımın oğlu otuyruyor, ben bir kaç kere gitmiştim küçük yazlık evleri vardı onları kaldırmışlar.:) :) :)
Sevgiler hoşça kal.:) :) :)

Rica ederim Orhan abi ne demek. Her zaman beklerim. Babam yaşındasınız. Saygım sonsuz.
Bahsettiğiniz yerler eski barakalar dediğimiz yerler. en ön kısımda barakamız vardı bizimde. 2001 senesinde yıktılar.! çok üzüldüm. aslında barakamızı değil çocukluğumuzu, umutlarımızı, saf duygularımızı, sağlam komşuluğumuzu, ölümüne dostluklarımızı yıktılar Orhan abi. benim ordan kopamamamın bir sebebi de o çocukluk dönemimdir. çünkü o çocuk hala barakaların orada beni bekliyor. kopamıyorum oralardan. elimden geldiğince de kopmayacağım. bana ege sahilini komple verseler yinede barakamı geri isterim. o kadar güzeldi işte. eminim dayınızın oğlu da aynılarını söyler. şimdiki beton yapılanma ile yukarıda saydığım iyi şeyler de betonlaşmış durumda.
 
Canercim tebrikler.Fakat verimli levrek sezonu için havaların biraz bozması gerekiyor.Az kaldı biraz daha sabret kafasını ısırmaktan bıkarsın sonra:D :D :D
 
Canercim tebrikler.Fakat verimli levrek sezonu için havaların biraz bozması gerekiyor.Az kaldı biraz daha sabret kafasını ısırmaktan bıkarsın sonra:D :D :D

valla abi açtım ellerimi dua ediyorum ama nafile. geçen senelerde bu zamanda sobalar - kaloriferler yanardı. bendeki şans bu işte. tam tıkandı baba :) balık avına gidicem ya, hava bile soğumuyor :D ayrıca inşallah levrek temennilerin dediğin gibi olur abi. fenerbahçe gibi galibiyete ihtiyacım var. :D
 
Back
Yukarı