Kaz dağları görüntüleri

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sağol Sevgili Ali

2. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Maalesef sevgili Kardeşim

3. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Beğendiğine sevindim evgili Sedat.Bende sana tesekkür ediyorum.
    Sevgiyle kal

4. beyhan

beyhan beyhan karaca

vedat abim kaz dağları planımız hüsranla sonuçlandı giriş ücretliymiş bide rehber ücreti dediler hemde 40 ytl sadece konaklama yerine götürecek ve dönecekmiş malesef bizimkiler kabul etmediler döndük asosta 2 gün tatil yaptık :confused: şimdi yanlış düşünüyorsam af edin dağ doğal miras dediler bir kozalak bile alamassınız dediler ala öbür taraf altın için içini dışına çıkarıyo :( doğal güzelliği parası olan daha kolay bozuyor gibi geliyor biz resmi kurum aracı olmamıza rağmen hepimiz resmi kurum çalışanı olmamıza rağmen üçret taleb edildi giriş üçretini iptal ettirdik ama 13 km lik düz yolu rehper almadan salmadılar malesef bizde girmekten vaz geçerek döndük :mad:

5. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim Beyhan
    Ah Türkiyem,ah yurdumun insanı,Ah çelişkiler,ikilemler ülkesi.
    Zeytinli Irmağının Canakkale tarafından girilmeye kalkısıldığında işte insanın başına bunlar gelir,Edremit tarafında ise yamyamlar ırmağa klor bile döker(torbalarını etrafa atmışlar)Anlamak mümkün dfeğil.
    Sevgiler

6. fishdream

fishdream hüseyin

vedat baba çok canlı balıklar bunlar.eline emeğine sağlık.oltan hep böyle olsun...rastgele

7. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sağol sevgili kardeşim Hüseyin

8. ferhat_78

ferhat_78 ferhat özgür

Favori Kamış:
    shımano tribal
    Favori Makine:
    shımano
    Vedat abi ellerine sağlık güzel balıklar yakalamışın.Avın hep böyle bereketli geçsin abim.

9. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sağol sevgili Ferhat

10. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Vedat Abi müthişsin.

11. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    Alabalık işte böyle avlanılır.

Burada görüldüğü gibi gerçek alabalıkçı beş kırmızı benekli alabalığı yan yana koymaya kıyamaz.

Eğer çok balık avlamak istiyorsa doğa ve teknoloji zaten alabalıkçının yanındadır, ona bolca gökkuşağı alabalığı sunar. Rahatça avlanır, hatta kırmızı benekli güzellerin evini bu davetsiz misafirlerden kurtardığının bilinciyle keyifli bir av günü geçirir.

Mesajımı karmaşık bulanlar için daha özetle yazayım,
    üsteki balıklar çiftlik kaçkını gökkuşağı alabalıklarıdır. Av limitleri oldukça geniştir. Ustanın elindeki ise güzeller güzeli, derelerin sultanıdır.

12. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Değerli Hocam
    Kaz dağlarının o kadar sarp bölümleri varki,insan arada caresiz kalabiliyor.Ayrıca bircok kol ana dere Zeytinli ırmağına karışmakta ve alabalık ihtiva etmekte.Buralara yapılacak dağcılıkla karışık bir av hakikaten randımanlı gececektir.Ancak rehbersiz insanın icinden cıkabileceği gibide değil.Allahtan bu şekilde.
    Değinmeden gecemeyeceğim.Haklılığınız bir kere daha ortaya cıkmıştır.Ahmet Yazıcı isimli şahıs tam bir katliamcıdır.Yaptığım istihbaratlar ve ona rastlayan arslan Partnerim doğa ve alabalık aşığı Muharrem Kürümoğlu kardeşim,kendilerini suc üstü serpmeyle avlanırken yakalamış ve gereğinide kendilerine söylemiş,jandarmayada ihbar etmiştir.
    Bu konuda benimde bazı noktalarda haklı olduğumu anladım ve rahatladım.Yamyamlar maalesef hemen her yeri bilmekte ve korkusuzca avlanmaktadırlar.Şayet buraları samimiyetlerine ve av ahlakına güvenilen hakiki amatörlercede bilinirse işte bu delikanlılar oraları yamyamlara bırakmazlar ve en azından huzurlarını kacırıp,istedikleri gibi at oynatmaları engellerler.Bence bu bile olumlu bir durumdur.
    O kişi daha makaralı olta ile doğru,dürüst avlanmayı bile öğrenememiş,atmayı beceremeyen sadece cabalayan bir kişiymiş.Allahtan adama bu işin inceliklerini öğretmeden foyası meydana cıktı.
    Aman allahım az daha hayatımın hatasını yapıyordum.Tabii derhal forumdanda ihrac edilmiştir.
    Bilgilerinize sunarım.
    Sevgi ve saygılarımla

13. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    Vedat Usta, boşverin o konuyu. Olan oldu, testi kırıldı. Artık parçalarını süpürüp... amaan ne halleri varsa görsünler.

Ben gerçek alabalıkçıyı gözünden tanırım. :)

14. daytone1

daytone1 abdullah

Sevgi dolu Vedat abim bu yazını yeni okudum yukarda adı anılan kişi bazı sitelerde aynı teraneyi devam etmekte sizlerin sağlam,güvenilir kişiliğiniz kabul gördüğünden sözlerinizde kabul görüyor sizden ricam bu katliyamcı biçbir sitede bu yalanlarına devam etmesin kimsede ben bunları bilmiyordum diye birşeylere sığınmasın bu şahış şimdi kılçıkclub ve amatörbalıkçı sitelerine aynı microbunu yaymaya çalışıyor sizden bu sitelerde birer uyarı yazısı yazarsanız torunlarımıza kadar iyilik yapmış olursunuz.allah size uzun ömür versin.

15. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Alpay
    Ben Ahmet Beyle iki kere telefonla görüştüm.Net ifadeli ve düzgün cümlelerinden etkilensemde kendisiyle birebir görüşme niyetindeyim.Bana bu kadar balığı nasıl yakaladığını hic bir şüpheye yer vermeden anlatmalıdır.Her şartta bu kadar cok ve aralarında bu denli kücüklerinin bulunmasını tasvip etmem mümkün değildir.
    Konu bir şekilde ortaya cıkmıştır.Avlandığı bölgeler gecmişte cok avlandığım yerlerdir.O bölgelerde önemli tanıdıklarım vardır.Kendileride haberdardır.Ben uzaktan izlemekteyim.Yakında oralarda biryerlerde karşılaşma ihtimalimiz coktur.
    Sevgiler

16. oz58

oz58

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Aynalı Sazan 4 Kg
    Tebrikler güzel balıklar. Darısı başımıza

17. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC