ekibi topladık yola düştük ;D klasik olta ve tavuk ciğeri :-* güzel bir gün oldu resimlerdende anlasıldığı gibi ;D ;D ;D bu arada kurtboğazının suyuna dikkat cok vahim durumda http://www.youtube.com/watch?v=TAUanxZC2sU
tebrikler, güzel manzara, güzel bir av. fakat merak ettim sular aşırı derecede çekilmiş mi, bana mı öyle geldi. avınız her daim bereketli olsun
Emre kardeşim güzel av yapmışsınız.Tebrikler.Ama balıklar biraz küçük değil mi?Bir de bunlar ne baliğı.Kefal demişsin ama ben kefala benzetemedim.
bunlar tatlı su kefali boy limiti 20 cmdir ve limit altı balık yoktur altında tutlanlar suya iade edilmiştir videoda görebilirsiniz
emre tebrikler yine guzel bir av olmus bende arkadaşlara katılıyorum suyun seviyesini gorunce baya moralim bozuldu.
arkadaşlar barajın durumuna çok üzüldüm,bundan20-25 sene evvel av merakımda burada başlamıştı çok lezzetli aynalı sazanlar tuttuk zamanında küspeli el oltalarımızla cuma akşamı gider cumartesi akşamı dönerdik hemde yol arabaları ile 2-3 vasıta değiştirirdik Ankara ya kadar hep hayalimde o güzelim barajımız aynı şekilde dururdu taki bu resimleri görene kadar kar yağmazsa eğer bu aylarda sanırım çok büyük bir felaket bekliyor o bölgeyi ,umarım en kötü hali böyle olur bundan kötüsünü düşünmek dahi istemiyorum
Emre fotolar güzel çıkmış ama o gün seninle alamadığımız balıkları dün yani seninle gittikten bir gün sonra aldık.bak fotolara.41 cm aldık bir tane.
ellerine sağlık emre can ve bu buluşmanız dan ötürü tebrikler suyun çekilmesi bayağı bi içler acısı bukadar da çekilmesi çok ama herkesinde bildiği gibi yağmurlar yeterince yağmadı ve inşallah bundan sonra az da olsa yağmur yüzü görürüz yoksa durumumuz çok vahim
Tebrikler Emre,güzel av olmuş.Zaten tatlı su kefalide olmasa bu soğuk havalarda başka balık tutamayacaz değilmi Bizde çok tutuyoruz kefali ama şimdiye kadar hep geri saldık.Pek lezzetli bir balık değil bence.