Merhaba shatin. Kullanmis oldugum olta takiminin resimlerini ekleyecegim. Kullandigim yem 1 gun oncesinden tutmus oldugum altdaki resimdeki ufak baliktir.
Tesekkur ederim Emre. Bu arada takmis oldugum yemin canli veya cansiz olmasinin arasindaki farki tam olarak cozmus degilim,cunki ilk taktigimda balik canli daha sonra kaldirip tekrar atigim zaman balik cansiz oluyor. Bu yuzden canli veya cansiz olmasinin pek onemi yok. Bunun kanitlari ise yazin tutmus oldugum ufak baliklari derin dondurucuya attip kisin kullaniyorum ve o derin dondurucudan cikardigim baliklar ile tutuyorum.
Merhaba Emir mesajin icin tesekkur ederim. Bu buyuklukte aralikli tutuluyor ama cok nadir tabi. Daha buyuklerinin ciktigini biliyorum,cok iyi bir arkadasim 1 metre 14 santimligini tuttugunu biliyorum. Maksimum boy olculeri 1 metre
Tesekkur ederim modena. Uzun bir arayis ve ugrasin sonunda oltama takilan bu baligin daha buyuklerini siz avci arkadaslarimin oltasina takilmasini temmeni ederim.
Tebrikler Usta Süper ötesi bisey olmus bu ya Cok güzel cook Avlak hakkinda bilgi verirsen sevinirim saygilar
Avlak yeri Hollanda arkadasim. Gordugum kadari ile sen almanyadasin.Tuttugum su ta sizin almanyadan bile su karisiyor Nehirin ismi Waal
Evet almanyadan katiliyorum Simdiye kadar Limburg ve Gelderland bölgelerinde tecrübe edindim. Ama Waal diye bi nehir duymadim daha. Rhein olmasin usta
Rhein an waal diye geciyor simdi baktim. Herhalde almanyada rhein hollandada waal,google mapsda Druten waal yaz tam avladigim yer cikar Ömer. Daha fazla detaylisini bilemiyorum
Tesekkür ederim Gurbuz bey Google saolsun tam tespit etti hot spotunu Nasipse haftaya millingen aan de rijn de olurum Gel buyur bi cayimi ic
Benim isim belli olmaz bakarsin gelmisim Ömer kardes. Cayda varmis olta takiminida alir yanina gelirim. Zaten olta takimi yanimdan hic eksik olmazda
Gürbüz abicim Tebrikler. Bir gün bende böyle bir trofe tutacağım inşallah. Keşke mide kısmını bana gönderseydin.
Sayn Snoek, Tebrikler. Son derece güzel bir balık yakalamışsınız. Bir şey öğrenmek istiyorum : Balığı yedinizmi? Evet ise cevabınız, aynı balığın 1-2 kg. gelenlerine göre lezzet nasıldı.