gürbüz bey sizi tebrik ederim başka diyecek birşey yok.pazartesi bende hollanda büyükelçiliğine gidip vatandaşlık başvurusu yapayım malum böyle balıklar türkiyede yok
Tebrikler harika trofe ülkemiz sularında bu boy sudak belki 1 veya 2 adet vardır belkide yoktur gerçi olsaydı kesin ağ takılırdı akşamda haberde izlerdik
bencede çok iyi bir balık. adamlar doğaya saygılı, hayvanlara yaşama hakkı veriyorlar. herşey düzenli olunca bu balıklar bu kadar büyüyebiliyor. benim canım ülkemde,en büyük tutabildiğim ancak 7 yıl önce bu balık.
Bu guzel yorumlarinizdan dolayi hepinize tesekkur ediyorum arkadaslar. Umarim sizlerinde oltasina bir gun beklemediginiz o buyuk trofe takilir.
Ben onu suda görsem canavar diye kaçarım heralde hiç böyle birşey ne yakaladım ne yakalayan gördüm sadece belgesellerde denk geldim harika av tebrik ederim rast gelsin....
üstad eskiden yaptığımız balıkçılığı artık savunmuyorum,daha bilinçli balıkçılık yapmaya çalışıyoruz,ki bu trofeler bizim ülkemizde de olsun. o yüzden çoğu eski fotoları yayınlamıyorum ama ,siyah beyaz günlerden bir iki foto var çok değerli onları belki yayınlarım.
Kenara yaklasdiginda bende korkmadim desem yalan olur. Maalesef Turkiye ic sularinda boyle baliklara rastlamak lottoda piyango gibi bisey.
Tebrikler bende istiyorum bundan bir tane .Benim gordugem en buyugu 60 cm 5 kilo kadardi dislerine dikkat etmek lazim yemi yuttugu icin misinayi cikaramayip kesmek zorunda kalmistik .
Mükemmel sudak Benim Merada bolca var ama ağdan bize düşmüyor düşsede kaçırıyoz elbet bizede nasip olur inşallah Tekrar tebrik ederim böyle 1 tane sudak tutsam orayı heralde bidaha terk edemem