KESİKKÖPRÜ TURNA AVI 17.10.2012

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Seyyah06 tarafından paylaşıldı.

1. Seyyah06

Seyyah06 Mustafa Balcı

Favori Kamış:
    Ugle Stick
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower FTC 4000
    En İyi Avı:
    Turna 98 cm
    Armağan haklısın ,raporumda belirttiğim gibi kuş sesleri içerisinde bir ara yağan hafif yağmur altında çok güzel bir gün geçirdik.Zaten balık bahane.
    Çöpler konusunda da haklısın ben her gittiğimde çöpleri toplayıp yakarak imha etmekten bıktım.Tekneye binince ilk yaptığımız bir poşet hazırlayıp çöpleri ona koymak ve gelirken getirmek.Ama insanlar her bulduğunu suya yada mola yerine atınca pislik sarıyor her tarafı.
    Kardeşim avlarının kazasız-bereketli geçmesi dileklerimle...
    Rasgele

2. Seyyah06

Seyyah06 Mustafa Balcı

Favori Kamış:
    Ugle Stick
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower FTC 4000
    En İyi Avı:
    Turna 98 cm
    Katılıyorum Bora kardeşim,
    Lisanslı ve sembolik de olsa girişi paralı bir avcılık olması gerekiyor.Devletin çalışmadan maaş alan bir sürü memuru var,Su ürünleri genel müdürlüğünün bir tekne ve iki memurla bu işi çözmesi çooook kolay.Ama işe sahiplenmesi gerekiyor.
    BEN BU HAFTA KENARLARDAKİ AĞLARI ELİMDE BIÇAK DOĞRAMAKLA BAŞA ÇIKAMADIM.BAYAĞI BİR KIYIM YAPTIM.Ama ne kadar etkili olur bilemem.Şuna kararlıyım,kavga etmemek için etrafta kimse yoksa bıçağı alıp dalıyorum ağlara.Bakalım bu donkişot ne kadar başarılı olacak

3. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

Benim anlamadıgım neden sadece kurtbogazında güvenlik personeli varda digerlerinde yok bilmiyorum ???

Mustafa abi sen daha iy bilirsin ama agı kestigimiz zaman balık olan şamandırasız yerler dibe cöküyor sonra agı atan vicdansızlarda büyük bir ihtimalla agı alamıyor bu sefer ag suyun dibinde senelerce balık topluyor bu durum daha tehlikeli deyilmi??