selamlarr... gecensene haziran ayında hazırlıkları yaparak saat 4 civarında cıkmıştıkyola.hedefte kum ocakları vardı,ama babamın ıistegi üzerine sulubuk'e gitmeyi kararlaştırdık.sabah hava aydınlanmak uzere suyun kenarındaydık.abim botu şişirmeye başlarken bizde kahvaltı hazırlıkları yaptık.güzel bir kahvaltıdan sonra çeşmenin sag tarıfındaki sazlıkların önüne dogru açıldık.2 tane turna atdık ama birisi küçük oldugundan suya iade ettik.saat 10 civarında sazlıkların karşı tarafına geçtik ve küçük bir koya girdik.15-20 dakikalık atçek sonucunda 2 tane daha turna aldık.''beyaz sasi'' ile.muhteşem an gelmişti.abim geliyo kepçeyi hazırlayın diyordu... kepçe hazır ama balık gelmemekte ısrar ediyodu,sanki suyun altında brisi var ve oraya baglamış gibiydi. otların içerisine girmiş...motoru çalıştırdım ve yavaşça koydan cıktım. derin biyere geldigimizde artık geliyodu. 20-25 dk.bi ugraştan sonra yorgun düşüp suyun üzerine çıktı ve kepçede... bota aldıgımızda muhteşem bir sevinç vardı hepimizde hapise koyduk... artık av tam anlamıyla gerçekleşmişti.bidahaki avımız için yer keşif etmeye başladık.günün sonunda 8-9 tane turna tutmuş ve bi tanesini küçük oldugu için suya geri bıraktık. resimleri evde çektim fotograf makinesinin tarihi yanlış oldugun dan dolayı tarihi kesip yazı yazmak zorunda kaldım. muhteşem bir duydu bu herkeze nasip olur inşallah... RASTGELE...[IMG] [IMG]