selamlar en son üyenizim sanırım , muhtemelen de balık avlamaktan hoşlanmayan tek üyenizim , düşündüm ve her organizasyona bir muhalif gerekir diye düşündüm , izmirde görüşürüz ))
Hoşgeldin sayın torpilli olduğunu sanan kuzim .. Arkadaşlar, kuzenim Değer İzmir de bizimle olacak.. Balık avından ziyade, kuzu, koyun, gölgede devrilip yatmak ve tekire vurmak amacında.. Kuzen, Utku dedi ki; " balık avında dart oku kullanımaz, karıştırmasın !.. Zıpkın yada olta gerek" ...
Kardeşler, bu arkadaşın TORPİL ile uzaktan yakından alakası yoktur... Tüm site sakinlerinin bilgisine ..
Değer hoşgeldin... Komedik çocuk, seni burada görmek çok güzel. İyi ki geldin... Şimdi sana balık tutmayı öğretmek gerekecek değil mi ? Olsun, biz azimliyiz... Tekrar hoşgeldin, keyifli paylaşımlar... NOT : Dart oku ile balık avlamak, bu av yöntemini sitemizde paylaşmak yasaktır.
Hoşgeldin kuzen keyifli paylaşımlar dilerim. Demek İzmir'e geleceksin. Eeeee artık elin boş gelmez demi şalgamları unutma
itiniz olsun Bizim burada İTİNİZ OLSUN denir, Yanlış hatırlamıyosam Orhan Veli'nin şiiri de var birde Birde tane olsam şalgam şişesinde!! diye . itiniz olsun getireyim size galon galon ama bu mevsimde şalgam delikanlıyı bile bozar, uyarmadı demeyin : ))))
Arkadaşım hoşgeldin.. Sen şimdi hatırlamazsın beni...Hani Aylin'in nikahına İzmir'den gelen üç kanka vardı ya...Hani nikahtan sonra eve de gelmiştik..hah işte, orada uyuya kalan bendim
)) ESKİ GÜNLER NE GÜZELDİ , GENEL KRİZ NEDENİ İLE SPONSOR BÜTÇEYİ KISTI. KONU İLE İLGİLİ METİN ŞENTÜR'ÜN DE ŞARKISI VAR , MAYMUN GÖZÜNÜ AÇTI DİYE ))