Link için teşekkürler albashopta bulamamıştım bu site iyi oldu..Bütçeme uygun olanı pelikan despot grubu ama onunda 20 mm lk olanının çekeri yazmıyo piyasa dan öğrenicem artık alırken..
İp olacaksa bu en iyisi Dostum illa ip ile köstek yapmak istiyorsan, arkadaşın bahsettiği gibi tespih ipi kullan. Kahverengi olanlarından. Ankarada hacı bayram camii etrafındaki dükkanlardan ucuza temin edersin. Sazan için öyle kevlar falan bir çuval para verme. Sağlammı dersen;onunla yapılmış köstekli olta 13 kiloluk bir sazanı hiç sorunsuz sudan çıkarttı tarafımdan. Bu ağırlıkta balıklar da artık her oltaya gelmiyor dimi ona göre kararını verirsin artık.
Düğümsüz düğümü bizlerde öğrenebilirmiyiz.Nasıl yapılıyor.Tarif resim varsa düğümler diye arattım bulamadım.
Düğüm Bu benim bildiğim ip düğümümü acaba? Normal düğüm atar gibi ipi düğümlüyorsun ama iki kere doluyorsun. Çekerken ip 8 oluyor bir alttan bir üstten geçirerek takıyorsun iğneyi. Tespih ipinde çok sağlam oluyor, hayatta çözülmez. Resim olayında ise, tarayıcım yok o yüzden resim veremiyorum.
MİSİNALAR » MAKARA MİSİNALAR » MUSTAD MAKARA MİSİNALAR » TITANIUM MİSİNA Fiyat Listesi | Ürün kıyaslaması | Ürünlere Hızlı Eriş | Sadece stokta olanları göster 0.14 TITANIUM MİSİNA 150M Fiyatı : 58,58 USD 94,21 YTL 6 taksitli fiyatı Taksitle : 15,70 YTL X 6 0.16 TITANIUM MİSİNA 150M Fiyatı : 58,58 USD 94,21 YTL 6 taksitli fiyatı Taksitle : 15,70 YTL X 6 0.18 TITANIUM MİSİNA 150M Fiyatı : 49,74 USD 79,99 YTL 6 taksitli fiyatı Taksitle : 13,33 YTL X 6 0.20 TITANIUM MİSİNA 150M Fiyatı : 49,74 USD 79,99 YTL 6 taksitli fiyatı Taksitle : 13,33 YTL X 6 albada mustad marka titniummisinaların fiyatı bu fakat bayagı kuvvetli
Çok para ama Bu misinalar çok para ama.Çekeri ne kadar bunların. ASSO lar var 0.35 liği 17 kg çekeri var. Tatlı su için yayın hariç yeter bence. Fiyatı da ıygun 11 YTL.
Arkadaşlar evet çok pahalı bu ipler düşündüm önceden titanyum mu vardı ben yine misinaya dönmeye karar verdim sazan için özel üretim bir misina alırım 0.25 lik umarım yeterli olur.. Düğümsüz düğüm daha çok hair rig ile kullanılan bir bağlama şekli ama normal olarakta kullanılabilir kancanın halkalı olması şart.resim eklemeye çalışıcam..