kırklareli den aynalı sazanlar

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında sümer34 tarafından paylaşıldı.

1. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    benim 1 karışım 22 cm sizin ki sanırım 30cm falan geliyor.ozaman tamam:confused:

balıklar gayet büyük tebrik ederim büyükler için.suçlama değil yanlış anlaşılmasın ama fotodan öyle gözüküyor onların içinde mutlaka limit altı var gibi geliyor.limit altı demek yumurtlayamamış veya dölleme yapamamış demek bunu sınırıda 30-35 cm.böyle bir durumda 2 sene sonra tutabileceğimiz onlarca kiloluk balığı doğmadan öldürüyoruz.lütfen salalım.

2. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    dün çerte köyünde ki arkadaşımla konuştum bana nasıl balık tuttuğunu anlattı sadece bi kaçtane büyük sazan alabilmişler diğerleri hep limit altı 30 civarında balık çıkarmışlar öldürdükleri doğmamış yavruları siz hesap edin, olayı güzelce izah etmeye çalıştım bak dedim o balıkları alırsan 2-3 sene sonra burda balık kalmıcak dedim vs. vs. anlatmaya devam ettim beni güzelce dinledi,apo dedi ben belediyemiyim barajı benmi kurtarcam dedi ve konuyu değiştirmeye çalıştı ben gene anlatmaya kalktım baktım anlamıcak bastım küfürü ........... iyi ... yiyonuz devam edin dedim ve sustum ondan sonrada çocukla adam gibi konuşmadık öle sus pus oturduk sözde çocuk okuyo cahil değil ama cahilin salağın önde gideni:mad: :mad: :mad:

3. hidrojen

hidrojen mehmet

Favori Kamış:
    Buyuk Balık Tutmak için Küçük Balığı Suya Bırak
    En İyi Avı:
    Buyuk Balık Tutmak için Küçük Balığı Suya Bırak
    degerli avci arkadaslarim sirkulere gore 30cm %5 tolarans tanıyorlar buda 28,5cm eder 28,5 cm altındaki balıkları almak avlanma kurallarına uymaz bu da bir balıkcıya yakısmaz biz o balıkların ne kadar oldugunu bilemeyiz tabi ama arkadasımız bilincli bir avcı zaten kucuk balığı almaz.

tesekkur ederim