Kıyıdan Trakonya, Kum Balığı, Yazılı Hani - Daha Doğrusu: Kıyıdan Kır Gezisi :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında koxford tarafından paylaşıldı.

1. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Emrah, İzmir'den dünyanın öbür ucundaki sana selam olsun:) Paylaşımımızı beğenmene çok sevindik. Köpeklere gelince, köpekleri çok severim, ama onları görünce hep içim burkulur: Paşa isminde bir boxerımız vardıydı da çaldılardı, o gelir aklıma hep:( :( :( Senin de oralarda bir köpeği sahiplendiğini biliyorum. Sahi, adı neydi?

Sevgili Emrah, sana ve ailene en içten sevgi ve selamlarımızı yolluyoruz, sağlıcakla ve sevgiyle kalasınız..

2. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Baybora Bey, güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Umarız, hanımınızın da balık avına sıcak bakmasını sağlayacak bir av macerasını tez zamanda yaşarsınız. En iyi dileklerimizle ve rast gele..

3. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Çok Sevgili Fikret Abi, güzel sözleriniz ve tüm insanlar için dilediğiniz dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Bu dilekleri biz de bir kez daha sizinle diliyoruz.

Fikret Abi, gönlünüzden geçtiği gibi İzmir'e yerleştiğinizde ara sıra size tatlı bir rahatsızlık vereceğiz demek ki:) Fikret Abiciğim, siz de en iyi dileklerimiz, sevgi ve saygılarımızla kalınız.

Not: Bu bahar memleketinizi görmek isterseniz, sizi misafir etmekten büyük memnuniyet duyarız:)

4. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Deniz Bey merhaba:) Beğenmenize çok sevindik, en iyi dileklerimizle ve rast gele..

5. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Doğan Bey çok teşekkür ederiz. En iyi dileklerle ve rast gele..

6. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Burak çok teşekkürler. Gerçek, sen de gelebilseydin çok güzel olacaktı. Aslında bütün çete üyelerine haber verdik, ama kimse müsait olamadı maalesef. Bir dahakine ve tez zamanda diyelim o zaman:)

7. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Bahadır merhaba ve çok teşekkürler:) Birazcık olsun seni de bizimle birlikte kırda dolaştırabildiysek ne mutlu bize. Bahadır, en güzel gezilerin, en güzel avların seninle olması dileği ile ve rast gele..

8. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Cemal Bey çok teşekkür ediyoruz. Paylaşımımızı beğenmeniz bizi çok mutlu etti. Umarız siz de gönlünüze göre paylaşımlara vesile olacak harika av tecrübelerini en kısa zamanda yaşarsınız. En iyi dileklerle ve rast gele..

9. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Turgay, beraberce gittiğimiz ve benim de sizlerle inanılmaz keyif aldığım bir mekandı Pazar günki yer. Çiçekler, kekikler ve ada çayları arasında muhteşem vakit geçirdik hakikaten. Tadımlık balıklarımızı tutup (Ayla Hanım sağ olsun:) :) :)) midyelerimizi çıkarmamız ve onları bir güzel közlememiz de harikaydı. Gittiğimiz mera Mayıs 15'ten sonra bize çok güzel ve farklı balıklar da verecek:) :) :) Ailecek hep beraber hayal ettiğimiz organizasyonları tez zamanda yaşamak dileği ile diyorum ben de:)

10. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Recep Abi, bu güzel ve samimi sözleriniz, dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Biz de size ve ailenize en derin saygı ve en sıcak sevgilerimizi iletiyoruz. Sağlıcakla ve rast gele..

Son düzenleme: 4 Mart 2011
  11. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Koral Bey teşekkürler ve rast gele..

12. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Çok Sevgili Nuri Abi, biz yaptığımızdan büyük keyif aldık; senden de böyle bir cevap aldığımıza göre, doğru da bir iş yapmışız diyorum ben - Çok Teşekkürler:)

Not: Mine Hanım böyledir, diğer avcılar kaytarırsa, hemen açığı kapatıp balığı patlatıverir:)

13. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Cihan Bey çok teşekkür ediyoruz; biz de size ve ailenize en iyi dileklerimizi iletiyoruz. Her şeyin gönlünüzce olması dileği ile ve rast gele..

14. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Zait Bey çok teşekkür ediyoruz. Biz de size en içten dileklerimizi gönderiyoruz. Sağlıcakla kalınız ve rast gele..

15. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Mehmet Abi, gönlünü biraz olsun ferahlatabildiysek ne mutlu bize. Umarız, sıkıntının önemli bir sebebi yoktur ve yine umarız öylesine olan bu sıkıntın çoktan geçmiştir, şimdi yüzünde gülücükler açıyordur. Mehmet Abiciğim en iyi dileklerle ve selametle..

16. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Kaan çok teşekkür ederiz. Beğenmene çok sevindik. En güzel dileklerimizle ve rast gele..

17. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Engin merhaba. Gittiğimiz yer çok uzak ve ücra; bu mevsimde oradan pek bir şey de çıkmaz aslında..

18. oltacı1980

oltacı1980 evren gümüş

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Levrek 850 gr Mercan 650 gr
    Tek kelime ile mükemmel bir gü.Umarım daha güzel günlere ve daha güzel avlara.

19. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Benim burada sahiplendigim kopek disi bir Alman kurdu kirmasi (sanirim bu cins )
    Ismini Ugurbocegi koyustuk hanim ile beraber (dukkana ugur getiriyor diye) Ama sonra kisaltip hep Ugur(sans)diyorduk.Sonra dukkani kapattim,sattim.Ama yine de hergun elimden geldigince onun yanina gidip ona yemek veriyorum.Ben dukkani kapattiktan sonra benim dukkanin yanindaki bar isletmecisi komsum(dukkanlarimiz yanyana ve onun ev bar'in ust katinda)onu sahiplendi sagolsun.Gecenlerde 4 tane cok guzel,cok tatli enikleri olmustu.2 tanesi olmus,2 tanesi yasiyor.Hele bir tanesi varki...Aman Allah'im ; gormen gerekir yahu...Bir yaratik bu kadar tatli olurmu... :( Chow chow tipi kopekleri bilirsin (Cin aslani derler) ayni onlar gibi toful,tuylu...Digeri de kisacik tuylu,havlu gibi yuzlu :p
    O dogum yapmadan birkac ay evvel belediyenin 10 kisilik ekibine karsi gelip ellerinden almistim kopegi.(insanlar balkonlara cikip bana bakiyorlardi,ve dukkan sahipleri "ne yapiyor bu adam" gibisinden)Sokak kopegi diye dove dove oldureceklerdi.Bende dukkandan firlayip sert cikistim,tehdit ettim(bir daha boyle bir iskence yaparak kopekleri toplarsaniz sizi video ya cekip youtube'a koyacagim,vs gibi birkac tehdit ile :p )kurtardim.Zavalli hayvan beni kesinlikle anliyor ve o gunden sonra sadakat'i daha cok artti.
    Onlar cok gariban hayvanlar gercekten ve tarihten beri insanlarin (Ozellikle Turk milletinin) en yakin dostlarindan,en sadik guvenliklerinden olmuslardir.Ben cok saygiliyim onlara karsi.Allah izin verirde ileride bahceli felan evim olursa insallah kendime bir tane iyi bir erkek kurt kopegi alip (yada gercek kurt) beslemek istiyorum.Ben mesela bir kopegim olmasini ve onunla beraber baliga , vs , gitmeyi cok istiyorum :p
    Neyse ben yine kontrolu kaybettim :p Sevdigim , yada icimi dokmek istedigim bir konu olunca boyle kontrolden cikiyorum :eek: :)
    Rastgele...

Son düzenleme: 5 Mart 2011
  20. hozdemir1907

hozdemir1907 Hüseyin

Favori Kamış:
    olta
    insanın eşi ile birlikte avlanması güzel tebrik ederim her ikinizi de rastgele