kokulandırıcılar etkılımı ???

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında ilhanmania tarafından paylaşıldı.

1. kral_dede

kral_dede

kesinlikle işe yaramıyor

bazı arkadaşların dediği gibi bunlar işe yaramıyor. küspe mısır yada hamur
    en iyi balık öle geliyo.

Saygılar

2. Sayın Kral Dede,
    Profilinizden imza ayarlarınızı yaparmısınız.

3. gençolta

gençolta

Favori Kamış:
    4 adet remixon3.60 surf kamış remixon king makara2 remixon falcon remixon elite
    En İyi Avı:
    valla geçen yaz elim büyüklüğünde ispari tuttum
    selim abi öyle güzel özetlemişsinki söyleyecek söz bulamıyorum

4. Proteus

Proteus

Favori Kamış:
    Makina:Cormoran Super Match Kamış:Balzer Powertrip
    En İyi Avı:
    Turna 4 kilo 750 gr
    Bende denedim hiç bir sonuç vermedi..Solucana devam..

5. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    arkadaşlar ben de turna için olanını denedim leş gibi kokuyo hiç bi haltada yaramıyo para tuzağı haberiniz ola tavsiye etmem

6. cakall

cakall Burhan Sait

Yinede bu esansı almaya karar veren arkadaşlara tavsiye.
    *Solucana veya hamura dökerken eldiven giyin,
    *Açtığınız tüpü bitirmeden sakın arabaya koymayın.
    Çünki iğrenç kokuyor.Allahım hemde ne koku ya değil balık lağım faresi bile kaçar bu kokudan.Arabaya 1-2 damla bulaştı arabaya kokudan girilmiyor.

7. mby.yigit

mby.yigit mustafa

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    remixon
    En İyi Avı:
    levrek 1kg
    sezon açılınca kullanırız diye sazaniçin olanından sipariş etmiştik, oda ne daha kargo kutusunu açmaya başlamadan evi koku sardı ama anlamadık tabi, daha sonra farkettikki koku ultrabite dan geliyor, eşim hemen paketi aldı ve koli bandı, kağıt naylon ne bulduysa sardı ve bunu arabada sakla dedi, eğer açabilirsem :) denemeyi düşünüyorum, unutmadan eldivenide hazırladım

8. metin_1963

metin_1963

Favori Kamış:
    OLTA.DİP.ZIPKIN V.S
    En İyi Avı:
    12 KG AYNALI SAZAN
    [​IMG] BU ÜRÜN GERÇEKTENDE İŞE YARIYOR BUNUN TANITICI FİLMİNİ İZLEMİŞTİM KOKUSU COK KESKIN KOTU BIR KOKU AMA BALIKLAR ICIN MUKKEMMEL BİR CEZBEDICI

9. metin_1963

metin_1963

Favori Kamış:
    OLTA.DİP.ZIPKIN V.S
    En İyi Avı:
    12 KG AYNALI SAZAN
    Arkadaslar Bence Sizin Kullanim Sekliniz Yanlis YokSa Obur Turlu Cok Etkili Bir Ilac Ben Sungerde Denedim Baliklar Onun Etrafina Toplaniyorlar Ve Deli Gibi Dolaniyorlar

10. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    bende kullandım

hemde mısıra solucana kadar daldırdım ama fıs hiç bir şeye yaramadı.

11. ahmetcem

ahmetcem Cem

Favori Kamış:
    el,parmak,diş :)
    En İyi Avı:
    Ben ne yakalamıştım ya ?
    Namık abi sazan için özel parfüm çıkarmışlar :D:D:D bu işin çivisi çıktı yaww :D

12. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Bende aldım bir sonuç elde edemedim bunlar para tuzağı galiba.

13. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

sanırım sizin kullanış şekliniz yanlış

arkadaşlar sanırım bu ürünü sizin kullanım şekliniz yanlış avrupada ultra baıt veya daha başka markalar var ve her zaman balık tutacaksınız diye bi kaide yok zatenki kullananların hepsi işe yaradığını iddea ediyorlar bizim burada boılı diye yapmak için uğraştığımız top yemi orada bu tip hazır yem olarak satıyolar biz un tuz uğraşıyoruz ama karışımın ana maddesi olan bu x faktor katkısının nerede ve ne zaman kullanılacağını bilmiyoruz bigcarp tahsin abimizden bunların asıl kullanım şekılleınıo öğrenebiliriz kanatindeyim ki unutmayın her zaman balık yakalayabilecek hiç bişey yoktur balık bu suyun neresinde ne için nasıl yemlenır nasıl yaşar bilmek zordur insana göre düşünün insan her seferinde aynı tuağa düşermi dolaylandırırsan evet işte marifette o zaten dolaylandırabilmek veya mahkum etmek yani balığı alıştırmak ki balıkları bu tip şeylere alıştırmalıyız esans açısından kastedmiyorum aslında hamur yemi uygun ve gerçekten bu işe gönül verenler açısından verimli olacak bi yeme balıkları alıştırp eline olta alan herkes yakalayamamalı ki gönül verenlerden amatör ruhunu öğrenmeden balıkçı olup çıkmasınlar ki siz aslında onu fazla yazmaya gerek yok rastgele

14. rasim

rasim

selam arkadaşlar

ben o dediğiniz tupten kullanıyorum sonuç mükemmel.bu ilaç nasıl kullanılır iri taneli dönmüş mısırın tanelerini bir kavanoza koyup tüpü ilave edilir ve ağzı kapatılır ve çok az kaynatılır bu mısırlar sarı bir renk alırlar ve yemlenmiş yerde çok iyi sonuç verir hadi rasgelsin.

15. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
  16. rasim

rasim

corlu

doğrudur benim on taneye yakın farklı konserve çeşidim var bu ikisi sadece her barajda farklı yemler iş yapıyor farklı aromalar şansı arttırır

17. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    tebrikler üstad doğrudur benimde farklı göllerde farklı yemlerim vardır bu arada imza ayarlarınızı yapsanızda hitapta kusur işlemesek belki büyüğümüzsün belki küçüğümüz ayıp etmiyelim

18. Arrive

Arrive

Favori Kamış:
    Olta-Dip
    En İyi Avı:
    1 kg Sazan
    Arkadaslar Öncelikle Merhaba.. Ben Aranıza yeni katılıyorum.. Bayadır takip ediyorum siteyi ama nasip bu guneymiş...Ultrabite için genelde işe yaramaz deniliyor ama Ben katılmıyorum buna... 2 temmuz Da Yeniçiftlik Göletine gitmiştik babamlarla... Babam ultrabite işe yaramaz die almak istememişti.... o sadece küspe ve mısır atmıstı.... Ben ise sadece mısır attım fakat ultrabite yi üzerine damlattım ve içinede enjekte ettim.... atmamdan sadece 10 15 dk geçmısti.. İlk Balığı aldık... İşe yarıyor... O gece Balık Süper zevkli gecmişti ..babamdan kullanmaya basladı ultrabite yi... Bol Sanslar

19. Arrive

Arrive

Favori Kamış:
    Olta-Dip
    En İyi Avı:
    1 kg Sazan
    Walla Arkadaslar ben olumsuz diyenlere katılmıyorum....Bence cok işe yarıyor.tabi yerine göre değişir belki ama...kullandıgınız yemin içine...Attığınız mısırın üstüne damlatın...Bence cok fark yaratıyor.Onsuz gittiğim günlerde 4 5 tane orta boy bişiler yakalarken..Onu Mısıra damlatark atıyorum..Gercekten Cok Güzel Balık alıyorum...Sadece Sazan Esansını Denedim..Ama Turna için olanıda denenirken gordum... Adam Gozlerım Onunde 2 3 kliluk turna Cıkardı..Bence 10 numara bişey. Saygılar

20. birkan

birkan

Favori Kamış:
    .2.40 remixon & 4.50 alba star
    En İyi Avı:
    el kadar sazan