Çok değerli arkadaşlarım, Adım Ali KALAYCI,emekli havacı albayım.Bundan yaklaşık 3-4 sene önce İstanbul'dan eşimle beraber Bursa'nın güzel bir sahil beldesi olan güzelyalıya taşındık.İstanbul da arnavutköy akıntı burnu sürekli benim balık avladığım mekanımdı.Amatör balıkçılık benim için artık bir yaşam biçimi haline dönüştü. Balıkavı.org sitesi ilede Ömer (activist)kardeşimin bahsetmesi neticesinde tanıştım.Sizlerlede kısmet olursa yeni organize edilen BURSA ORGANİZASYONUNDA tanışma fırsatım olacak.Sizlere şimdiden kucak dolusu sevgiler sunuyorum
Ali Abi ( Sayın Komutanım ) ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
Sayın Komutanım; aramıza hoş geldiniz 7 bini aşkın üyesiyle sitemiz paylaşım ve görüşlerinize hazırdır.
Ekibe hoşgeldiniz komutanım.. Ben bir süre izinli amatör balıkçı Aylin.. Bu arada Bursa ekibi her geçen gün büyüyor arkadaşlar farkında mısınız? Oldukça keyifli bir takım oluştu orda.