kravat yada palaska...ve ıskarmoz...akyaka...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. modena

modena

emre çok teşekkür ederim...

2. modena

modena

abi valla ne desen haklısın...ama paldır küldür oldu herşey...abi bir de video olayına gelince....avlandığımız alanda bir kafeterya var...haliyle geleni gideni oluyor...bizde birbirimizden uzak alış yapıyoruz...yani malzemeler aynı yerde...biz farklı yerde...balık gelince de o hengamede sadece fotoğraf çektik...bırakma konusuna gelince...abi sabah yakaladığım ıskarmoz o kadar hızlı yakalandı ki...ben o esnada esniyordum...devrim balığı aldı...ben iğneleri ağzından çıkardım...sonra sahte benim pantolonuma saplandı....balığı hemen saldık...en son dedim devrime video çekecektik diye...yani tamami ile sabah salaklığından kaynaklanan unutkanlık bu...ama bundan sonraki avlarda mutlaka maximum düzeyde dikkat edilecek bu konuya abi...

bu arada ege seni tekrar bekliyor abi...onunda aklı sende kalmış...

baitcasting konusuna gelince...abi sorun olduğu için yazmadım...yani makinada sorun olduğu için benden kaynaklı...ama çözülür çözülmez sende biliyorsun ki spin takım hemen yedeğe çıkacak...

3. modena

modena

ismail abi teşekkür ederim...biliyorsun amacımız güzel avlar yapıp bunları da burada ki güzel insanlarla paylaşmak...bu heyecana sizleride ortak edebilmek...beğenmene çok mutlu oldum abi...

4. modena

modena

rıfat sağol kardeşim...aynı duyguları paylaşıyoruz...bende hep merakla nuri abinin,sizin ekibin ve tüm tatlısu avcılarının avlarını bekliyorum...

5. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Harika bir rapor.. Harika görüntüler. Süper bir av. Canı gönülden tebrik ederim.. Balığı ilk gördüğümde müren gibi birşey sandım meğer farklı bir balıkmış ilk defa görüyorum.. Çekmesi ne kadar zevklidir tahmin bile edemiyorum. Abi sana birkaç sorum olacak.

1) Avlandığınız saatlerde ay varmıydı?
    2) Balığı sudan çıkartırken kepçe kullandınız mı?
    3) Yer olarak Akyaka civarı mı yoksa farklı bir bölge mi?

Saygılarımla..

6. modena

modena

kaan teşekkür ederim sağol abisi...sorularına cevap vereyim...

evet ay vardı...en güzel gece avlarını hep ay varken yaptık...

hayır kepçe kullanmıyoruz...balık kaçarsada bu onun hakkıdır...en nihayetinde av bu...en fazla misina kopar yem gider...maksat zevkli saatler geçirmek...

avlak alanı maden iskelesi abisi...biliyorsun artık sezon açıldı içeride balık olmaz...artık daha gerideler...hayvan gürültüden rahatsız oluyor...

7. 56562

56562 xxx xxxxx

Tebrikler Turgay. Balıklar görüntü olarak çok çekici, tadıda güzel olduğuna göre bize sadece afiyet olsun demek kalıyor. Bu tür raporlar devam ettiği sürece Akyaka' nın günübirlik amatör avcı anlamında oldukça fazla sayıda ziyaretçi çekeceğini düşünüyorum.

8. fish founder

fish founder Özgür

zaten en kısa sürede,Turgay'a Akyaka'nın turistik tanıtımına katkıda bulunduğu için şehrin altın anahtarını verecekmiş belediye başkanı Hakan abi :p :)

9. FatihaN38

FatihaN38 fatihan ayar

En İyi Avı:
    Ala balık 6 kilo
    Tebrikler Balıklar Çok Güzel Tutmuş Kadar Oldum :)

10. modena

modena

abi inşallah iyi bir şeyler yapıyoruzdur...çünkü insanların olta ile yakaladıkları gör aklın çıkar...kayabalığını tutup poşete koyuyor insanlar...sonrada yakaladıkları bunun gibi balıkları giderken ya çöpe atıyorlar yada atmıyorlar...şimdi gidip adama desen kardeş at o balığı yazıktır diye...olmaz...neden olmaz...adam dese ki sana ne lan tapusu sende mi...hani şunu söylemek istiyorum abi...hep böyle at-çek raporu açıyorum ki insanlar özensin...ya harbiden büyük balık böyle yakalanır densin...şimdilik 3 kişi de bunu sağlayabildim...özgür abi biliyor bir kardeşimize sahte hediye ettim...anlattım...bak dedim bunu bunu yap diye...oldu...

yani umarım şu raporları okuyanlar bunları iyi yönde algılıyordur...bir faydamız oluyordur abi...

valla ben anahtar falan istemiyorum abi...şu yaz bitsinde suda biraz balıkla boğuşalım hep beraber...anahtar kalsın...:)

11. modena

modena

sağolasın abisi...beğenmene bende mutlu oldum...

12. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Çok teşekkürler Turgay abi. Verdiğin bilgiler gerçekten çok kıymetli. Bende uzun zamandır gece avı yapayı planlıyordum ama ay konusunda ön yargılı yorumlar okudum bu yüzden çekimserdim. İlk fırsatta bende iskelede denemeler yapacağım.

Saygılarımla..

13. nihatkr

nihatkr Nihat

Favori Kamış:
    Kesinlikle El Oltası :) ve TELE SURF 4,20 MT 150 GR
    Favori Makine:
    RYOBI ECUSIMA 8000Vi MAKİNE
    En İyi Avı:
    Bir yakalayabilsem
    Güzel bir av olmuş Paylaşım için teşekkürler.

14. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

herzamanki gibi harika bir rapor olmuş turgay abi :Dsayende gravat ve balsaka balıklarını tanıdık :D hayatımda ilkdefa duyduğum isimler. Raporu okuyunca çok şaşaırdım daha sonradan bu palaskanın balık olduğunu anladım tebrikleer

15. modena

modena

abisi sık dişini en kısa zamanda beraber av yapacağız...

ilginiz için bende çok teşekkür ederim...

ali kemal yakalaması gerçekten çok heyecanlı bir balık...manevraları çok keskin...bazen hızla sana doğru yüzüyor...sanıyorsun ki misina patladı...birden geri basıyor...çok değişik bir balık...bende devrim sayesinde yakaladım ilk defa...beğenin için ayrıca teşekkür ederim...

16. karambole

karambole mahmut devrim deniz

En İyi Avı:
    kofana 4,5 k.g
    çok güzel bir avdı gerçekten uzun zamandır hasret kaldığım avı gerçekleştirdim sinir stress hiç bir şey kalmadı saolsun turgay abide en az benim kadar sevindi. gerçekten tutması en zevkli hayvanlardan biri umarım bir gün deneme fırsatınız olur saygılar spintrio :D

17. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

sizide ayrıyetden kutlarım devrim güzel av olmuş güzel dileklerin için inşallah diyelim :D

18. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Nerden başlayacağım ben şimdi cevap yazmaya?
    Raporun başındaki esprili ve yaratıcı girişten mi yoksa raporun ve avın güzelliğinden mi?Doğrusu kararsız kaldım.Konuda herşey çok anlamlı ve yerli yerinde.İmkan olsa avlarınızı yerinde görmek ve hatta ben de ekibe misafir olmak isterdim.At-çek tarzı avlarda gerçekten de çok özendirici raporlarınız var takımı ve sizi tebrik ederim:)

19. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Cumartesi akşamı işten çıkınca (26.06.2010) saat 23:00 civarında aynı yere bende gittim gece saat 02:00'a kadar at-çek yaptım belki bir kravatlı balık gelir vurur diyordum kendi kendime :). Ne bir vuruş ne bir balık gördüm :( Sonra baktım gördüm olmayacak Turgay abinin turnaları aldığı yere gittim. Saat 03:00'dan 07:30'a kadar turna ümidiyle at-çek yaptım. Saat 04:00 gibi turnalar görünmeye başladı. Karanlıkta dibime kadar geliyorlardı fakat bir türlü sahteye atlamıyorlardı. 4-5 defa yanıbaşıma kadar geldiklerini duydum ama olmadı. Sonra çok sert bir vuruş aldım ama balık ignelere denk gelmedi. Bi baktım sahtenin üzerinde diş izleri var. Hemde sahtenin tam sırt kısmında 2 tane kocaman diş izleri.. Yılmadım attım çektim çok uğraştım ama yine olmadı. Ellerim bomboş yine akyakanın o güzel sabahında içim buruktu.. Turistler denize girmeye başlayınca bıraktım bende atladım denize. Ama yılmak yok bu işin peşini bırakmayacağım!

20. modena

modena

çok teşekkür ederim...amacımız yaşadığımız bu keyifli anlara herkesi dahil edebilmek...aldığım bir duyuma göre kofanalar gelmiş yeniden...bakalım belki bu akşam güzel bir akşam olabilir...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.