kravat yada palaska...ve ıskarmoz...akyaka...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. modena

modena

kaan yılmak yok...hep sabır hep sabır...bunun sonu genellikle mutluluk oluyor...mesela ben bu hafta sonu az kalsın ama az kalsın trofe av yapacaktım... dev gibi bir ıskarmozu kaçırdım...hemde o kadar mücadeleye rağmen...balık kaçtığında güldüm arkasından...zaten bırakacaktım...yani ıskarmoz beni izmir özdere de buldu...levrek zaten bana hayal...ama bak ben o hayali hep canlı tutuyorum...yılmak yok...

2. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Bazen ümitsizliğe düşüyorum ama azimliyim.. Mutlaka yakalayacağım bir gün!

Abi sen levrek için hayal diyorsun ama ispendekleri salıveriyorsun.. Sonra iskarmozlar küçük deyip iade ediyorsun denize.. Ben daha bırak salıvermeyi oltaya zor vurdurtuyorum. Daha turnadan açılışı yapamadım.

Kısmet olursa inşallah birlikte avlanırız abi.. Bir üstadın yardımına ihtiyacım var :)

Son düzenleme: 28 Haziran 2010
  3. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

İlk defa gördüğüm bu balıklar gerçekden çok ilginçmiş.Tebrik ederim.

4. modena

modena

inşallah abisi merak etme oda olacak...küçükleri salalım ki sonra büyükleri teşekkür etmeye gelsin :D ...bu arada unutmadan ben üstad değil aynı senin ve bir çoğumuz gibi amatör bir balıkçıyım...kısaca bende ne öğrendi isem burada ki büyüklerimden öğrendim...ustalarım ne tavsiye etti ise onu denedim...sonra üstüne kendi deneyimlerimi koydum...yavaş yavaş bu yolda ilerliyorum...lafı fazla uzatmadan kısa keseyim...benim üstad olmak için önce kırk fırın ekmek sonra da çok uzun bir yol yürümem lazım...

ibrahim balıkları beğenmene sevindim kardeşim...bende ilk defa yakaladım...

5. Snoek

Snoek Gurbuz

Favori Kamış:
    Ultimate Team (Thypoon)
    Favori Makine:
    Rozemijer Precicion
    En İyi Avı:
    Sudak 94 santim 7,5 kilo
    Tebrikler Turgay guzel goruntuler guzel bir av cikarmissiniz.

6. modena

modena

abi sağol...yakalaması çok zevkli...

7. sindoma35

sindoma35 nuri

Favori Kamış:
    arastimaci
    En İyi Avı:
    19.52 sazan
    tbrklrer gercekte"n guzel balik

8. modena

modena

teşekkür ederim...sizle hoş geldiniz...tanışma bölümüne de bir uğrayıp merhaba derseniz herkes sizi tanıma imkanı bulacaktır...tekrar teşekkür ederim...

9. beboyss

beboyss erdal pürhediye

En İyi Avı:
    kefal 4 kilo
    ya bende muğlada öğrenciyim üç sendedir okuorum burda istanbuldaken cok mutluymusum burda farkettım cunku burda balık tutmayı beceremedım usuller balıklar cok farklı.bu mevsımde akyakada nerede nasıl avlanabılrım yardımccı olursaınz cok sevenırım...şimdiden teşekkür ederim:)

10. tommasi

tommasi evrim ertik

Favori Kamış:
    olta,Yengeç
    En İyi Avı:
    Çipura 3.2kg
    turgay abi avlandığınız bölge akyakadaki limanmı ? balıkçıların teknelerin bağlı olduğu yermi ? O bölgenin en iyi balıkçılarından burak kardeşimi tanıyosanız CRAZY_fisher diye bu siteyede üye ondan bilgi alabilirsiniz ...KEndisi oldukça bilgi ve birikime sahiptir...

11. since1970

since1970 cengiz ekizoğlu

Favori Kamış:
    Lineaeffe Baia Grande 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro Spa-65
    Ustalar bu balık Marmara'da ( İstanbul'da ) yok mu? Veya var da ben mi bilmiyorum:eek: Bunlardan 1-2 tane alabilsek de tadına baksak iyi olurdu be! Çok süper paylaşım olmuş ellerinize sağlık devamı gelsin RASTGELE!!

12. modena

modena

ilginiz için teşekkür ediyorum...tahmin ettiğim kadarı ile yok...

13. modena

modena

genelde tüm akyaka sahilinde avlanıyorum abisi...yer çok önemli değil...her yerde balık var...

14. beboyss

beboyss erdal pürhediye

En İyi Avı:
    kefal 4 kilo
    turgay abi birazdaha yardımcı olsan su an balıga gıtmek istesem ne onerırsın ne tur takım kullanmalıyım..mesela su an sahteyle maden iskelesinde o palaska balıgından tutabılırmıyım..mezun olucam mugladan ama henuz balık zevkımı alamadım:(

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.