evren eğer ayın avına aday olursan oyum sanadır.sebebi ise peşinde çok koştum alamadım bir levrek.kendim tutmuş kadar sevindim
Merhaba... Öncelikle yürekten tebrik eder, bereketli ve keyifli avlarınızın devamını dilerim... Ben şu sardalya yağını sormak istedim... Çok bilinen bişeyse cehaletimi hoşgörün.... Nasıl bir yağdır bu? satılırmı? satılırsa nereden alınır? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim... Rastgele...
teşekkür ederim.bu yağ balık malzemeleri satan yerlerin bazılarından temın edebileceğinizi düşünüyorum.kalamar aromalı sardalya yağı olarak geçiyor ve ton balığı avında kullanılacağı yazıyor üstünde.1litrelik şişelerde 1 litresi bir yıldır idare ediyor beni. bu yağı at çek yaparkende kullanabilirsiniz
teşekkürler inşallah levreği almak sanada nasip olur.doğru zaman+doğru takım+doğru yem+sabır birazda kısmet ama çok az neden olmasın bu arada eğer iyi bi levrek alırsam bu ara aday olurum ama sadece levrekle aday olurum
Teşekkür ederim Evren... Kalamar aromalı sardalya yağını bulabilirsem denemek istiyorum... Ben at-çek için uygun olur mu diye düşünmüştüm... denemeyi düşünüyorum... Bakalım bir deneyelim.... Kısmet... Rastgele...
evren abi tebrikler çok güzel..Hele onu çekmesi ne güzel olmuştur... artık totalde 60 kg lık levrek çekmiceğinden eminim... eline sağlık tekrar
Bu levrek için "harika" sözcüğünden daha uygun bir şey bulamıyorum, kutlarım. Ören'de olduğum süre içinde tutmayı en çok denediğim ama bir türlü başarılı olamadığım bir balıktı levrek. Acaba oralara bir kaçış yapıp şu sardalya yağı önerisi ile yeniden bir deneme mi yapsam
teşekkürler...sanırım forumlarda sizin Assos Ziyanın yeri diye bi restoranın önünde levrek tutmaya calıstıgınızdan bahsetmiştiniz.sanırım yanılmıyorum.Ziya benım sevdiğim bi insan ve yazın sık sık ugradığım bir mekandır.Oralarda levrek yuvasıdır ve akın balığı olmamasına rağmen güzel levrek yapar bu sene yazın ordanda iyi bi levrek almışlığım var.Örende hiç balık tutmadım orası hakkında bi fikrim yok ama neden olmasın balık yağı şart değil sadece sabır