15 gün sonra mıı Evren şu tarihi bi netleştirde burada biyere yaz bakalım..(özel olur mesela ) bende kapıp geleyim malzeme dolabını
Hasta halinle bile balığa gitmek doğrusu büyük cesaret. Rahatsızlığın için geçmiş olsun ,Güzel avın için tebrikler. Ama benden sana bir abi tavsiyesi sen sen ol sağlığını daima balıktan önce düşün sağlığın herşeyden önemli bunu hiçbir zaman gözardı etme, tekrar geçmiş olsun...
ii dileklerin için teşekkür ederim.balık tutmaya fazla zamanım olmadığı için hastada olsam bi kaçamak yapıyım demiştim.bugun iyileştim ama hava feci lodos
Selam Evren kardeşim balıkçılık konusunda pek çok tecrüben olduğu belli oluyor. Tuttuğun balıklarda süper takip ediyorum paylaşımlarını eline sağlık. Yanlız yukarıdaki yazılarından sirküleri okumadığın anlaşılıyor.Müsait bir zamanında okursan sevinirim böylece balık yakalama ölçü boyları kg limitleri av yasakları gibi bilgilerden faydalanabilirsin sevgilerimle. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php
Tebrikler Ne cici bir levrek o öyle Yalnız bu levreğin durumu cami duvarına yaklaşmak gibi birşey olmuş.. Eceli gelen levrek Tebrikler..