arkadaşlar kurt bogazı barajına giderken kazan ilçesinde akvaryumcudan gümüş temin edebilirsiniz adresi zıraat bankasının yanındaki fatih iş merkezinde 2.kat bildigim kadarıyla ya 25 kuruş yada 50 kuruş rastgele
verdıgın bılgı ıcın sagol.benım bır sorum olacak duydugum kadarı ıle kazan'dan canlı gumuş tutma sansımızda varmış.acaba yerını soylermısın acaba.tutlabılınormu?
50 kuruşmu abi siz gümüşe paramı veriyonuz yaaa paranıza yazık değilmi yapın bi şaşal inin imrahora abartmıyorum yarımm saattee en az 100 tane alırsınız şaşalın içine koyacanız yemde vanilyalı bisküvi
Aşağıdaki metin 2006-2008 Amatör Balıkçılık Sirküleri'nden alıntıdır. Kazan'da o yemlik balıkları satan arkadaş sanırım suçla iştigal içinde. "c) Yemlik balıklar: Aşağıdaki çizelgede yer alan türler, amatör avcılıkta yemlik balık olarak kullanılabilecektir. Bir amatör balıkçı livar yada canlı yem kovası içerisinde, çizelgede yer alan türlerden, en fazla 30 adet yemlik balık bulundurulabilir. Ekolojik açıdan zararlı yada potansiyel zararlı balık türleri canlı yem olarak kullanılamaz.Yemlik balıklar, avlanması hedeflenen türün avcılığının serbest olduğu dönemde avlanabilirler. Yemlik balık boyu azami 12 cm olup, bundan büyük boylar, avlanabilir balık sınıfında değerlendirilir. Yasal sayı ve boy sınırlamaları dahilindeki deniz ve tatlı su balıkları yem amacı ile kullanılabilir. 12 cm.’den küçük yemlik balıkların nakli yasaktır." "(2) Amatör balıkçılıkla avlanmış olan her türlü su ürününün satışı yasaktır."
abi bahsettiğn mekanizma olta vs. nedir biraz anlatırmısın mümkünse resim yada link varsa da olur yardımını bekliyorum abi rastgele...
genç olta isimli arkadaş bahsettiğin olayı biraz anlatırmısın cidden merak ettim bugün imrahor daydım
can abi son resimde içerde beyaz bişeyler var gibi o ne sana zahmet bide kısa olarak yazıya döksen abi çok makbule geçcek şimdediden allah razı olsun abi sağol rastgele...
bu yöntemi kefal bölümünde görmüştüm sanırım can abi.Sen bizi kamdırıyo olma.Herkese bu yöntem söyleniyo
Aynı yöntemle gümüş de kefal de tutabilirsin hatta can arkadaşın yaptığı şişenin etrafına 1mm çapında delikler açıp ,içine kokutulmuş balık veya yengeç koyup rüzgar almayan kayaların arasına sarkıtırsan (içine bir ağırlıp koyup kapağına ip bağlayarak) yemlik karedesini de yakalarsın
aaahah.Karides bu kıyılarda olmuyo.antalya kıyıları o konuda bereketli.Neyse bizde sardalya kullanalım av için