Kurtboğazı Raporu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında -selim- tarafından paylaşıldı.

1. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    İyi akşamlar ben 4 arkadaşımla 23 haziran cumartesi gideceğim kurtboğazına bakacağız, yer olarak neresi iyidir. Turna tutanlar azda olsa var son zamanlarda gidenlerden yardım bekliyorum. Arkadaşlar solucanlı dip bende at-çek yapıp levrek ve turnaya çalışacağım.

2. -selim-

-selim- selim şeker

En İyi Avı:
    50cm Turna
    mesajın icin tekkurler davut abi.Senin dediğin yerlere gitmeye calıstım ama baraja ınen yollar ozelk mulk dıye tabelayla ve kapıyla kapalıydı,sonuncta cocuklar ve kadınlar olunca da yuruyerek gıtmek zor olurdu.Her turlu sahteyi denedim kurt,küçük slikonlar,büyük slikonlar(kırmızı,yeşil,siyah,beyaz,gümüş)ve kaşık ama tek vuruş yoktu bi de bu kene konusu cıkınca huzursuzlandılar erken kalktık bana kalsa saat 5 i beklerdık ama olmadı.Davut abi sözünü unutmadım gelince haber veririsin hemen hazırlarım oltaları :D

3. -selim-

-selim- selim şeker

En İyi Avı:
    50cm Turna
    bu kenenin cıktıgı zaman belli oluyor mu?Bide zehirli olduğunu gorup anlayabilir miyiz bilgisi olan var mı?

4. cakir61

cakir61 Davut Cakir

En İyi Avı:
    48 cm derealası (kırmızı pullu) - 60 cm Turna 2 kg
    Hayırlısı olsun kardeşim, bi mesajında sürü gördüm demişsin, evet onlar levrek, tekrar rastlarsan onların olduğu yere at.

Söze gelince, şüphen olmasın sözümüz söz, lakin işler biraz ters gidiyor, ailem geldi Ankara'ya ama ben daha gelemedim. gelince ilk işimiz balık :D aklımdasın merak etme. :)

5. simendifer

simendifer Sennur

Aslına bakarsan bununla ilgili, yani iç sularda çapari kullanımı ile ilgili kesin bir madde konulmamış. Bunun nedeni de iç sularda çaparinin pek kullanılmıyor olması sanırım. Ama net olan bir şey var ki, o da olta başına 3 iğnenin geçilemeyeceği. Kanun maddeleri için, yok olanı aramak yerine genellikle var olan esas alınır. O nedenle, çapari kullanımı yasak diyebiliriz.

6. -selim-

-selim- selim şeker

En İyi Avı:
    50cm Turna
    ondan şüphem yok inşallah işlerin rast gider,kolay gelsin.

7. -selim-

-selim- selim şeker

En İyi Avı:
    50cm Turna
    peki teşekkürler.O zaman gümüşleri pet şişeyle avlamak lazım.

8. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)

Gökhan tercih sizin tabi ama 70 km oraya gideceğine daha önce bi avlak hakkında konuşmuştuk. hem yol yarısı, sazan sezonuda açılmış oluyor, hem dip oltasında mükemmel sonuçlar alabilirsiniz. Sende levrekten vazgeçersen turnada kurtboğazına göre çok daha iyi verim alabileceğine eminim. :) Ama dediğim gibi karar size kalmış.

9. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Otların yeşillendiği ve yeşil kaldıkları süre kenelerin en yoğun olduğu dönemler.

Her keneden uzak durmak lazım, risk almaya gerek yok bu konuda :).

10. sefa4134

sefa4134 sefa

En İyi Avı:
    2,45 Gr Sazan , 56 cm Turna

gökhan bey yakın zamandamı aldı turnaları , arkadaş butun balık hevesımızı kırdı , dinamit , elektirik dedi , baraja nasıl böle bişey yapıla biliyor anlamıyorum ben kurtboğazından en azından 2-3 kilo amerkan levreğiyle dönerdim bundan 1 sene önce bu senemı böle oldu şuan resmen yıkıldım :((
    umarım yakın zamanda almışınızdır

11. sefa4134

sefa4134 sefa

En İyi Avı:
    bu gümüşleri pet şişeyle avlamak konusu biraz açarmısın selim kardeş

12. sefa4134

sefa4134 sefa

En İyi Avı:
    Fatih kardeş merhaba , kurtboğazından daha yakın ve daha verımlı mera demıişin heralde burda açıkça sölemek istemedin ama kasttetğin yer ( T ) ile mi başlıyo madem istemıyosun bende açıga vurmuyum dedığın yerı ama bu kısmet ışi kım ne tutucak bellı olmuyor.

13. -selim-

-selim- selim şeker

En İyi Avı:
    50cm Turna
    abi bu 70 km yolun yarısı nereymiş bana da söylersen iyi olur(eger T ile başlıyorsa orayı bılıyorum 2 kez gitmiştim ama hiç sazan tutamadım) sımdıden saol

14. -selim-

-selim- selim şeker

En İyi Avı:
    50cm Turna
    abi ben de tam olarak bılmıyordum ama gordugum kadarıyla basit bir sistem,5L lik bidonun ust kısmını kesıyorsun alt kısmına ters şekılde gecırıyorsun,daha sonra ıkı tarafından mısınayla baglayıp ıcıne ekmek atıyorsun ve suya bırakıyorsun sısenın agzından gıren balık tekrar dısarı cıkamıyor.

15. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Yok (T) ile başlamıyor. :) Hepimiz biliyoruz ki yukarıda anlatılan elekriği, ağı, barikatı maalesef gerçek. Büyük ihtimalle sizinde bildiğiniz bir avlak ama isterseniz özelden mesaj atarım. Foruma üye olmadan Avlak, mekan keşfetmek isteyen ve araştırırken görüp okuyan yüzlerce cahil insan var. :)

16. sefa4134

sefa4134 sefa

En İyi Avı:

fatih kardeş bana özelden msj atsana T ile başlamıyan ve kurtboğazından yakın mera başka bılmıyorum