cok talıhsız bır gın gecırdım bu sabah gıttık basda kurtbogazı pıknık alanından avlanmayı denedık ama balık yoktu yanımdakılerde hıc bır sey tutamamıstı sonra ılerıde bır duzluuge gıttık orda sabahtan berı tutanlar vardı 15 20 tane leverek tutmuslar ama yapat yemle degıl samandıra ıle yem olarak cekırge takmıslar zaten orada var her yer cekırde oldur tak ben de denedım 3 4 kez attım bekledım gelen yok sonra ıyıce uzaga atıyım dedım fırlattım mısına makıneye takılmıs samandıranın ucunda da agır kursun var bı fırlladı koptu gıttı hemde mısınadan koptu yanı fırdondu klıps falan gıttı baska da oltam yoktu sonra gerı pıknık alanın da donduk pıknık yaptık ama oltama yazık oldu oltam zaten hazır olarak 20 tl ye almıstım ıyı bısey degıl neyse sızın de eger kurtbogazına yolunuz duserse pıknık alanından sonrakı sapaklara gırın samandıralı takımınızı ve kucuk sahte yem kullanabılırsınız(solucan turu) sımdı yenı olta bakıyorum tavsıyesı olan varsa ozel mesaj atsın veya buraya yazsın 50 60 tl arası bısey dusunuyorum(at cek)
kardeşim, öncelikle talihsizliğin için geçmiş olsun. kurtboğazına gidip illada levrek tutacaksan cok ıyı bır takıma gerek yok bence. ama tabi almışken iyisini almanıda tavsiye ederim. kurtboğazı ve levrek avı için sen benim konumu bi incele, link bu http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=32916 özellikle mesajların sonuna bak 3. sayfaya yani, orada avlandıgım sasilerin resimleride var. sormak istediğin birşey olursa msj atabilirsin. hadi rastgele.
kardeş benim denediğim yöntem 3-4 grşamandra tek iğne 5 m göl kamışı ve en önemlisi solucan dene gör.bıkarsın....