Sayın Gürkan tebrikler güzel bir balık paylaşım içinde teşekkürler ama birde fptpların yanında av hikayesi olsa idi daha güzel olacaktı tekrar bu güzel paylaşım için teşekkürler
Birimizin avdan bos dönmedigini görmek güzel Darisi diger arkadaslarimizin basina diyor Turnayi mutfaga dogru ugurluyoruz....
Arkadaşlar cumartesi günü apartman bahçesinden solucan topladım ve 4,30 gibi kurtboğazına gittim gümüş tutmaya zamanım olmadığı için 2 tane dip sallayım 1-2 saat de kaşık atıp dönerim dedim.Kurtboğazına ilk gidişim olduğu için hazırlıksızdım..Ama kısmet işte, ilk sallamada Turna nasip oldu..Saat 5 gibi falandı..Saat 8 e kadar durdum ama tık demedi..(güneş güzel yaktı ama yüzüm kıpkırmızı olmuş )Sonra aradım eşimi mangalı yakın Turnayı kaptım geliyorum dedim..Turna mutfağı göremedi ) resmi yolluyorum..
Gürhan, çok güzel bir turna gerçekten, tebrikler Bu arada ben fotoğrafı küçülteyim derken senin lk fotoyu sildim, bunun için özür dilerim Tekrar yüklersen ben de yeniden düzenlerim.. Kusura bakma gerçekten, yanlışlık yaptım
ustam balık güzel miş ve aynı güzellikte cup indirmişsiniz miğdeye afiyet olsun allah devamını erdirsin rastgele