kuşadası yardım

Konu, 'Bölgeler' kısmında alper.bjk tarafından paylaşıldı.

1. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    shımano ultregra 5500 xsb
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    arkadaşlar herkese slmlar uzun zamandır formu işlerimin yogunlugundan dolayı takip edemiyorum.başlıktada belirtigim gibi mayıs ayı itibarıyla 2009 yılı sonunakadar işim geregi kuşadasında ikamet edecem. şimdi asıl sorum vede sizlerden yardım isteyecegim konuya gelirsek kuşadasında nasıl balık avlayabilirim nerelerde balık tutabilirim nasıl sahte yemler vede yemler kullanabilir netür kamışlar yanıma almalıyım veya ordan tedarik etmeliyim kuşadası vede cevresinde daha önce avlanan arkadaşlardan büyüklerimizden kücüklerimizden ustalarımızdan yardımlarını bekliyorum.vede şimdiden herkese teşekkürler

2. oltacı1980

oltacı1980 evren gümüş

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Levrek 850 gr Mercan 650 gr
    Hafta sonları kuşadası marinadan çıkan tekneler var tek başınıza bile katılabilirsiniz.Merkezde çok defa kıyıdan atan gördüm ama adada nerelerden kıyı iş yapıyor bilmiyorum.O tarafata bildiğim tek yer pamucak plajı orasıda adaya 10/15 km sanırım.Ama iri mırmır ve çipura yapar.Rastgele.

3. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    evren cokteşekkür ederim verdigin bilgi icin gidinci muhakkak önerilerini vede tafsiyelere uyucam tekrar teşekkürler

4. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    kardeşim hayırlısı olsun bence bol bol mırmır vb balıklar hedefin olsun kıyıdan:)

5. dejavus

dejavus utkun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kaçanlardı en büyüğü
    Alper kardeşim kuşadasından arkadışımızın dediği gibi tekne ile açılabilirsiniz genelde tekneler 7.30 civarı kalkar.kıyı avı için güvercin ada ve pamucak tarafı levrek yapar diye biliyorum davutlar sevgi plajı ve milli park tarafına gidersen de bir şeyler çıkarabilirsin,,bizlerle paylaşırsan seviniriz:)

6. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    saol kardeşim :D :D ama senle bir istanbulda mırmır avı yapamadık ona yanarım ben asıl:)

7. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    ercan kardeşim bilgilerin icin cok teşekkürler bende büyük ihtimal davutlar tarafında ikamet edecem umarım şansım yanımda olur

8. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    gideriz be kardeşim daha çok var gitmene :)

9. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    saol kardeşim :)

10. mehmetc

mehmetc memo

Favori Kamış:
    Tsunami trophy surf, Grauvell Teklon Concept Spin, Gloomis IMX Surf
    Favori Makine:
    Aero technium XT, Shimano twinpower 5000PG, Penn Fierce
    En İyi Avı:
    Ironfish
    kuşadası yem

Balik yemi icin boru kurdu, mamun, sulunes ve envai cesit balik yemini, kusadasi merkezde balik halinin karsisinda olcay av market var oradan taze olarak temin edebilirsiniz.

11. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    mehmet saol bilgiler icin teşekkürler alakana

12. kafkaskartalı

kafkaskartalı sami

Favori Kamış:
    BALZER-ALBA
    Favori Makine:
    BALZER-ALBAnax
    En İyi Avı:
    levrek-ZARGANA-ÇİPURA
    selamun aleykum arkadaşlar .. kuşadasında kadınlar denizinde turizm oteli altında 2-3 yıl önce çok güzel iri karagöz yakaladım ama her yaz mevsimi sahil düzenlemesi diye balık yuvalarını talan ettiler geçen yaz gittik attığımız kurşun takıldı hiçte vuruş alamadık! sonra güvercin adasında liman içine attık yine karavana !! davutları zaten tavsiye etmem küçük kopez ve isparoz dan başka bişi çıkmaz onlarıda geri salarsın.. ama pamucak ı arkadaşlar tavsiye etti ama gitmek kısmet olmadı. birde yat limanının orda denize doğru giren taşlı bir dalga kıran gibi bir girinti var ben denemedim ama orasıda geceleri iş yapar diyorlar..
    SEN Bİ DENE PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUZ.. HAYDİ RASGELE..................

13. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Kuşadası davutlarda olacaksan , davutlar küçük liman var . Sevgi plajı var mesire yeri onun yanında özel teknelerin bağlandığı bir yer. Orada Ali nin yeri var balık malzemeleri ve yemini oradan temin edebilirsin adaya kadar gitmene gerek yok. Dalga kırandan kıyıdan avlanırsan mırmır bulma olasılığın yüksek birde liman içinde çok fazla kefal ve yavrusu olduğu için levrek e dönük malzemelerde hazırlasan iyi edersin . Ayrıca iri kefallerde bulursun eski konularda kıyıdan yaptığım av resimleri olacaktı bağlantıları atayım dur.

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=19852

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=17375

14. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Hayırlı olsun:)

Güzel raporlarını bekliyoruz Alper;)

15. kafkaskartalı

kafkaskartalı sami

Favori Kamış:
    BALZER-ALBA
    Favori Makine:
    BALZER-ALBAnax
    En İyi Avı:
    levrek-ZARGANA-ÇİPURA
    AŞKIN KARDEŞ! SEN DAVUTLARDA NE ZAMAN AV YAPTIN BİLMİYORUM AMA O TEKNE BAĞLANAN YERDE KEFAL KAYNIYOR TABİ KEFALİN OLDUĞU HERYER GİBİ ZİYARETÇİLERİ LEVREKLER OLUYOR.. ANCAK EĞER O LİMAN İÇİNDEN BALIK TUTARSAN YİYEBİLECEĞİNİ SANMIYORUM.. SİMSİYAH DAVUTLAR KANALİZASYONUYLA BESLENEN BALIKLAR.. ALLAH KORUSUN HASTALIK BİLE YAPAR.. TABİ BU BENİM FİKRİM!!!

16. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Aslında davutlarla arasında 6-7 km mesafe var ama bilemem tabi kanalizasyon oraya mı akıyor . limanın içi değilde tekne bağlanan yerde balık avlamak yasak zaten herkes dalga kıranın ucundan avlanıyor orada . Birde orası mesire yeri kanalizasyonun oraya akıtılmasına müsade etmezler gibime geliyor tabi siz davutlarda yaşıyorsanız daha iyi bilirsiniz ben sadece yılın 6 ayı ordayım .;)