herkeze merhaba arkadaşlar...ben bir konuya değinmek istedim...küspeye...sazan balığı avında kullandığımız bu malzeme her ne kadar tek başına iyi sonuçlar versede üzerine sıvı yağ damlatıldığında daha iyi sonuç alınabildiğini keşfettim... ama dikkat edilmesi gereken bir şey var...gündöndü küspesine ayçiçek yağı, mısır küspesine de mısır yağı damlatılmalı...bence deneyin...daha iyi sonuç alacağınıza eminim... birde nasıl yapılacağını tarif edeyim...gittiğiniz bölgede küspeli takımınızı atmadan 1 saat önce küspelerinizi içinde sıvı yağ bulunan kaba sokuğ çıkarın...onları ayrı bir kaba koyun...aradan 1 saat geçtikten sonra küspeli takımınıza takın...ben 6 iğne kullanıyorum...bu iğnelerin 4 tanesinin üzerine mısır, 2 tanesinin üzerine solucan takın...işte küspeli takımınız hazır...artık suya bırakabilirsiniz... RASTGELE...
Paylaşım için teşekkürler Birde imza ayarlarınıza doğum tarihi ve kan gurubunuda yazarsanı seviniriz hitapta kusur etmiyelim .. sevgiyle kalın
Küspeleri yağa sokup çıkarttıktan sonra 1 saatte yağı üzerinde kalacak anladığım kadarıyla.Yalnız atarken etrafa yağ sıçratabilirsiniz. Bence bu yöntem küspeli oltanın verimini daha da artırır kesinlikle kullanılmalı.
arkadaşlar küspeyi yağa sokup çıkarıyoruz...aradan 1 saat geçiyo...zaten küspenin üzerinde pek yağ kalmıyor...küspe sünger gibi yağı içine çekiyo...küspe eridikçe yağ küspe ile beraber etrafa koku salgılıyarak sazanı hoooooppp küspenin başına çekiyo...