Kütahya ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

1. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Kahhar olan Allahın adıyla Selamün Aleyküm Kütahya hayırlı günler.

2. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    günaydın kütahyam hayırlı işlerrr;)

3. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Sizlerede günaydın sevgili dostlar, sizlerde olmasınız bu sayfa kapanacak galiba. Allah sizingibi dostları bizim başımızdan eksik etmesin inşallah. Kütahya nın insanı yatmayı ve keyf yapmayı çok sevdiği için hemşerilerimin hepsi şu anda yatmakla meşgul, onların kusuruna bakmayın artık. Karpuz yata yata büyürmüşya işte o misal. Saygı ve sevgilerimle.

4. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    Gürkan abi haklısın ramazanda uyku tatlı geliyo galiba işyerine 2 den once kimse gelmiyo 2 den sonrada sahura kadar maşallah'ı var .. Ramazan'da işlerimin yoğunluğu daha bir arttı artık pek fazla foruma bakamıyorum.Baksamda sayfaya katılım az malum Ramazan gitmiyo kimse bir yere paylaşacak konuda olmuyo galiba ..
    Bayramda bir deniz yapıp gelicem 3 gün (hem ziyaret hemde avlanma ) Selam veren günaydın diyen herkeze selam olsun.. Canlan Kütahya hadi orucken anladık'da İftar saatinden sonra selam yazın iyi akşamlar yazın baride hayattamısınız değilmisiniz haberimiz olsun Gürkan abi yoksa feci soracak bu sessizliğin hesabını:)

5. ukafkas

ukafkas

Valla ben de öyle abilerim, malum ramazan g,kimse bir yerlere gidemiyor, inanın benim işlerde öyle yoğun Allah sizi inandırsın sabah 8:30 gece en erken 3:00 gibi acayip yoğun çalışıyorum. Ama inşallah bugün yarın bitecek işi teslim ettik mi en kısa sürede bir iftar sahur arası yapmayı planlıyorum bir yerlere. İnşallah anlatacak bişeyler olur da sizlerle de paylaşırım. Herkese hayırlı günler, hayırlı işler.

6. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Ya arkadaşlar anladım herkes meşgul. Bizlerde yoğun bir çalışma içindeyiz, ama akşamları olsun ondakika kim gelmiş kim gitmiş bi bakıyoruz. Sizlere Kütahya ve çevresi diye bir sayfa açıldı kimseler uğramıyor. Eskişehirli arkadaşlar olmasa sayfa yerinde sayacak nebiçim kütahya lıyız anlamadım. Dostluk ve kardeşlik bumudur. İftardan sonra zahmet olmazsa bi gezinin yeter. Sizden para pul isteyen yok sadece sanal alemde kendinizi arasıra göstermeniz. İllaki içinizde mecburmuyum amaaaaan işim var gücüm var benim diyenler olabilecektir. Dedimya herkesin işi ve gücü var, bilindiği üzere ben kendimden bahsedeyim. Akşama kadar şehir trafiğinde durmadan direksiyon sallıyoruz. Akşam iftardan sonra ek iş olarak tatlıcılık yapıyorum, malum yaşamak zor bu dünyada. Ekmek kadayıfı siparişi isteyen varsa temin edebilirim:p :p Biraz reklam oldu ama. inanın gece 02 ye kadar çalışıyorum. Öğleyken balıkçı sitelerinden kopamıyorum. Demekki diyorum bu arkadaşlarda balık hastalığı yoktur diye düşünüyorum. Sürçülisan ettiysem affola. Saygı ve sevgilerimle.

7. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    günaydın gürkan abi günaydın kütahya hayırlı işler

8. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    günaydın

Günaydıııınnnnn arkadaşlar, Gürkan arkadaşın sitemi haklı. Günde 1-2 kez giriş yapıp birer mesaj atsak işlerliğini sürdürmüş oluruz. Nerede bu Kütahyalılar? İlke kardeş sende yoksun son zamanlar. Eskişehirli arkadaşlarada teşekkürler onlarda olmasa forum çok daha boş görünecek

9. mihtaroglu

mihtaroglu Melih

Favori Kamış:
    olta.sallama.
    En İyi Avı:
    pullu sazan 4 kg.
    herkese merhabalar hayırlı işler hayırlı cumalar.

10. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    Herkezin cuması hayırlı i,şleri bereketli olsun. Orucluyken cemaatle namaz kılmak çok daha feyz veriyor insana.

11. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    valla abilerimiz haklı odayı iice boşladık hadi kütahya en azından bi iki günde 1 tanecik slm vermeye çalışalım...

12. mihtaroglu

mihtaroglu Melih

Favori Kamış:
    olta.sallama.
    En İyi Avı:
    pullu sazan 4 kg.
    abi tamamen katılıyorum.ancak eskişehirin sayfasına bakarken daha çok vakit geçiriyorsun çünkü katılım çok.bizim sayfada değişiklik yok hep aynı.son mesaj belli.hadi arkadaşlar.ben bile ayın son haftaları olması ve satış yapmam gerekirken buralardayım.gösterin kendinizi.:)

13. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    bulamadım

selamın aleyküm abi biara sizi bulamadım sayfayı kapattın sandım kimseyle yüzyüze tanışamadık nebileyim birazda çekindim galiba abi buişin peşini bırakma bi araya toplanıp sanal da olsa sohbet edelim madem başladın devam et abi

14. ilkea

ilkea

Favori Kamış:
    Makaralı mantarlı olta
    Herkese merhaba haklısınız abiler bende biraz ara verdim. kusur kesinlikle bizde. Ramazanın üzerine atmamak lazım. İnşallah bundan sonra yazmaya çalışacağım. Bu arada herkese günaydın :)

15. eskisehirli_omer

eskisehirli_omer Ömer

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Bahcecik sazan 3,5kg ,sakarya 1.700 Dargın
    Selamünaleyküm günaydın kütahya

16. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    Selamunaleyküm bu gün hava kararmış rahmet indi iner inşallah. Bu sene gibi kuraklık uzun yıllardır görmedim diyenler var bundan sonra bu yağmur ve Yüce Allah (C.C) 'ın izniyle güzelde kar yağarsa seneye kuruyan Vatanımızın göl,gölet barajları dolar...

17. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    Yağmur

Herkese merhabalar

Arkadaşlar 2-3 gün aralıklarla yağmurdan söz ediliyor. Bu yağmurdan sonra balık yapar hikayesi doğrumudur sizce?

18. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    günaydın kütahyam

19. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    herkese günaydın abilerim inş. bu kış ve sonbahar bol yağışlı geçerde seneye biraz rahatlar ortalık...

20. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Yahu etmeyin eylemeyin daha odun kömür olmadık. :p :p :p