Kütahya ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

1. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    selamın aleyküm

hekese selamlar hava yağdı yağacak inşallah güzel yağsın dolsun barajlar göletler allah herşeyin hayırlısını versin buhafta yağmur vardiye gidemedik dört haftaddır gidemiyorum kurtlar şimdiden büyüdü kışı nası çıkaracaz onu düşünüyorum arkadaşlar ben dumlupınar üniversitesinde çalışıyorum germiyan kampüsündeyim yolu düşen arkadaşları beklerim görev yerim konukevi kime sorsanız gösterir misafirim olun tanışırız yüzyüze sohbet edriz mehmet GÖKÇEN diye güvenliğe söyleyin bi sorun çıkmadan görüşürüz yolu düşen herkesi beklerim

2. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    a.s. abi gelmeye çalırız ya üniverstenin arkasında merkez kampüste bi göl mü varmış barajmı oraya girebiliyomuyuz izin veriyolarmı???

3. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    yok izin vermiyorlar geçen sene personele izin verdiler odaiki saat ama iyideyil zira atçek atçek boşyok çırak yetiştimek için iyide ben hiç hoşlanmadım zaten oluversin bir dönümlük havuz gibi bişey busene izin verilmedi zaten oltayı kapan balıkçı oldu kampüste merak edilecek biyerdeyil enazından bizegöre deyil yani balıkçı yeri deyil

Son düzenleme: 22 Eylül 2007
  4. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    tmm o zmn abi balıkçı yeri değilse bizimde işimiz olmaz:D :D :D

5. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Abdullah bu gidişle sizin evin ordan geçen dsi kanalınada olta atacaksın sen, orda öğle bi yer olsa başta bizim haberimiz olur abim. Senin bahsettiğin küçük balık havuzu. yani süs havuzu, İstersen bigün yatıya gidelim oraya.:p :p

6. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    herkese günaydın abilerim,yav abi orda öle bi yer varmı yokmu alıyolarmı almıyolarmı diye sordum ben ne bilem süs havuzu olduğunu birinden duydum sormak istedim dsi'nin kanalı ne alaka abi:confused: :confused: :confused:

Son düzenleme: 23 Eylül 2007
  7. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Herkese Selam hayırlı işler allah rızkınızı bol etsin arkadaşlar bugün yine gidemedik önümüzdeki hafta gidem inşallah karda yağsa gidecem giden varsa anlatsın da de şarz olalım şöle ballandıra ballandıra anlatsın yalan da olsa olur yalan kıymeti biliriz az çok

Son düzenleme: 23 Eylül 2007
  8. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Selamın Aleyküm KÜTAHYA

Herkese Selam hayırlı işler allah rızkınızı bol etsin arkadaşlar bugün yine gidemedik önümüzdeki hafta gidem inşallah karda yağsa gidecem giden varsa anlatsın da de şarz olalım şöle ballandıra ballandıra anlatsın yalan da olsa olur yalan kıymeti biliriz az çok

9. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    mehmet abi ramazan bitene kadar sanırım pek giden olmaz. Malum Ramazanda zor biraz. Bayramın 2 günü ben gidiyorum..

10. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    D.S.İ kanalı lalelinin ordan geçiyorya nerdeyse orayada olta atayımmı abe diyeceksin diyorum anlamayacak birşey yok canım kardeşim. Ramazandan hemen sonra küçük bir organizasyon düşünüyorum katılırmısın, büyük ihtimalle hafta sonu olacak gene. Şimdiden yerini yap izin almaya bak.

11. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    Günaydın

Herkese günaydın hayırlı işler arkadaşlar

12. ilkea

ilkea

Favori Kamış:
    Makaralı mantarlı olta
    Herkese günaydınlar. Hayırlı işler.

13. ukafkas

ukafkas

Günaydınlar Hayırlı işler, Gürkan Abi Ramazan sonrası yapacağın olası bir organizasyona katılmayı çok isterim şahsen umarım uygun olurda katılır, tanışırız, yüzyüze sohbet ederiz. Hayırlısı bakalım.
    Herkese Hayırlı işler.

14. mihtaroglu

mihtaroglu Melih

Favori Kamış:
    olta.sallama.
    En İyi Avı:
    pullu sazan 4 kg.
    günaydın kütahya günaydın.hayırlı işler.iyi haftalar

15. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    Herkeze iyi öğlenler (bu saattede günaydın denmez gali:p ) Allah (C.C) herkezin işlerine bereket, Bedenine sağlık sıhat, Gününüde hayırlı eylesin..

Gürkan abi bayram sonrası derken organizasyon hakkında biraz bilgi verirsen bende kendimce ayarlamalar yapıp gelmeye çalışırım.

Bu arada Apdullah bir başlık açmıştın oltan sanırım sıkışmıştı nasıl oldu kapatabildinmi. ??

16. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    güzel abim anlaşmazlık taaaa ilk dediğim laftan çıkıyo ben oralarda biyer duydum görmüşlüğüm gitmişliğim yok sadece orda öle biyer varmı yokmu diye sordum sende bana nerdeyse kanala olta atcan falan dedin anlaşmazlık burdan çıkıyo abi şimdi tekrar soruyorum kanal ne alaka ben onu anlamadım benim sormamdaki amaç sadece öğrenmekti öle bi yer varmı yokmu diye.Hemen gidipte olta atcak halim yokkiii...:):confused: :confused: :confused:

serdar abi abilerim sağolsun kapattım yüzükler biraz zarar gördü ama hallettim...

17. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    Eğer yüzükler çok zarar görmüşse Karagöz camisinin karşısında pasaj var girdiğinde sağ taraftaki av-akvaryum malzemesi satan ahmet var. Ordan elindeki yüzüklerin aynısından bulabilirsin hatta armadabilgisayar -serdar söyledi dersen daha iyi yardımcı olacaktır;) .

Son düzenleme: 25 Eylül 2007
  18. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    Herkese günaydın.

19. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    kütahyam günaydın hayırlı işler

20. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    çok sağol abi yüzükleri değiştirmeyi düşünüyodum ama aynısından bulabilirmiyim diye şüpem vardı bi ara uğrarım abi teşekkürler,allah razı olsun...