kuzeyden kisa bir av

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında hauki tarafından paylaşıldı.

1. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    tesekkurler Erdal abi doga cok guzel ama göl malesef niyadini doldurmus,algler gölu resmen bitirmis durumda ve diger bakteriler..buda göldeki eskiden bulunan yaklask 20 cesit baligi bitirmis su anda bir cok tur yok olmus durumda ve avci balik populasyonu cok dusuk....
    saygilarimla
    abi iste burasi Antalya degil;) burda sokak köpegi ve kedisi disinda her turlu yabani hayvani bazen bahcende bazen yol kenarinda görmek mumkun..;) ama burda kuzu yok:(
    tesekkurler abi ve saygilarimla
    merhabalar Huseyin abi amac kisa bir av baligin asilisini hissetmekti ve bu zevki aldiktan sonra gerisine gerek yok benim kanimca..avci her zaman avina saygi duymali ve kacma sansi vermelidir diye dusunuyorum ustadim bu yuzden her yakaladigim baligi kiyiya kadar cektikten sonra biraz yol verir bazende takimi zorlarim kacsin diye eger kacamazsa ben ona yardim ederim bu baligi yemekten daha zevkli bir sey..ustadim saglicakla kal...yegenlerimizin ve sizin raporlarinizi bekliyoruz..
    tesekkurler ve saygilarimla

2. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    tesekkurler semih bey olayin asli benim gözum tok ben 5-6 yasimdan beri balikla ic iceyim o yuzden guzumus doymus..bu sebepten kepce bile kullanmam baligi kaldirirken sudan cikarirken isterse kacsin önemli degil...önemli olan baligi oltanin ucunda hissetmek degilmidir?;)
    aynen katiliyorum Koral abi o sabahin sessizliginde kus sesleri ve gercek yaban hayatla ic ice olmak ayri bir zevk etrafta sincaplar tavsanlar sulunler ördekler yavrulariyla beraber...bazen sakat yanliz kurt ve ayi da denk gelebiliyor:D
    tesekkerler..önemli bir av degil benim icin ama daha iyi ve guzel avlar size nasip olsun...
    tesekkurler Yucel abi o kusalr sulun diye tabir ettigimiz bir yaban av kusudur...ulkemizde her nekadar az olsada burda gunluk hayatta cadde sokak her yerde karsilasmak mumkun...;)
    saygilarla

3. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    tesekkurler Firat bey...yagurt var is görur mu?:D

tesekkurler Murat abi..bizim hatalarimiz yuzunden bu tur resimler sizlere su an nefis gelebilmekte dogayi böyle bakire görebilmektesiniz..:( ama burda olagan ve siradan bir göruntu ;)
    tesekkurler...Ugur abi...sayglilarla

Son düzenleme: 26 Mayıs 2008
  4. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    5 litrelik bidona sarılı 90lık misina
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    hala böyle güzellikleri görebilmek çok hoş....

5. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    ellerıne saglık abıcım paylasım ıcın tesekkurler muthıs bır paylasım olmus. rastgelsın hrkese saygılarımla