"Fukara hırsızlığa çıkmış, ay akşamdan doğmuş." Canın sağolsun Boracım. İlgine teşekkür ederim gözüm.
Alabalık için olduğunu eline avucuna yazıver gurban, sakın şaşırmayasın. Bu malzeme kasna için bir numara fazla gelir abim. Has balıklar içindir. Reklam yaptığımı sanmayasın, kıyamassın atasın öyle her olur olmaza. Ha kasnayı da severim ancak alabalık balıkların şahıdır. İnşallah bulduğunda ne demek istediğimi bizzat kendin görmüş olursun zaten. Sabırla bekleyeceğim, göreyim seni.
Üstadım mahcup ediyorsun. Emeklerine, o engin gönlüne sağlık. Telefon işi; bir koşturma, hay-huy içerisinde iken zamanında dönüş yapamadım, tekrar özür dilerim. Bahsini ettiğiniz modeller de güzel ancak aradığım model konusundaki beklentilerimin gerçekleşmesi dileğimdir. Ola ki denk gelir, kıyıda köşede kalmış, bir tozlu rafta unutulmuş. Ne diyelim Allah'tan ümit kesilmez.
Allah korusun komserim. Dur bakalım hele, gün doğmadan neler doğar. Az biraz zaman lazım sana. İnşallah gönlünü eğlendirecek, vuslatına nail olacağın güzel avlaklar bulursun. O kadar ümitsiz olma abim benim.
Sene-i devriyeye yaklaşırken aklıma geldi. Yurtdışından sipariş verme durumundaki sevgili kardeşlerimin bu konuda bana katkısı olur mu? Baştada dediğim gibi ödemeli olmak kaydıyla 10 adet kaşık benim adıma getirtebilecek dostlara minnettar olurum.
Abi ebayde bu üründen yok. Kısmetse pazar günü uzak diyarlara seyahate gidiyorum. Bulursam alacağımdan emin olabilirsin...
Konu geçen yıl açıldı gubani. Hala mavi benek mepps 2 no tedarik edemedik malum. Bu model Türkiye de yok maalesef. "Baştan niye demedin" diye itiraz etmezsen hadi demiş olayım Emircan, bakalım neye varır.
Nuri abi bugün benim av bayiinde gezerken aklıma geldi senin modeller. İstediğin strike pro'yu sorup dönecekler. Elinde Mepps Aglia long cast 2 numara var oda 8 gram ama rengi siyah. Gümüş üstü mavi benekli 2 numara orjinal mepps elinde var ama kaç tane istediğinize bağlı. Bronz olarak istediğin modele ikame olarak resimde eklediğim modelin 2 daha ağır olsun dersen 3 numarası da mevcut. Almak istediğin model olursa haberleşelim, mağazanın numarasını verebilirim...
abi bundan var olurmu ben yazın almıştım bayide gördüğümde http://www.rastgelebalikav.com/product.php?id_product=3812
Nuri ağabeyim, ben bu konuyu görmemişim, şimdi fark ettim. Şurada var görünüyor ama belki sen görüşmüşsündür: http://www.remixon.com/?option=content&pcontent=1&task=view&id=108&Itemid=86 Şayet denemekte fayda var dersen gider bakarım senin için, Ankara'daymış yerleri, gerçi perakende satış yapmıyor gibime geldi. Nasıl dersen öyle yapalım ağabey.