Gözüm sağolasın, zahmet etmişsin. Strike pro'dan haber bekleyelim. Diğer modeller/markalar lazım değil şimdilik. Selamlar, kendine iyi bak.
Bu da değil maalesef Kadiroviç. Yurtiçi piyasada yok, stoklar dahil heryeri araştırdık. Dostların büyük katkısı oldu aradılar-sordular ama maalesef.
İbocan, aranan model STRIKE-PRO SPINNER KAŞIK SN-02A 6 gr. Bunu sevgili Vedat üstadımız telefonla arayarak yerinden bizzat sorduydu. Ne Ankara kaldı ne İstanbul elek felek ettiydi ortalığı ancak yokmuş. Yalnız bu ürünün hala üretimi varsa olsa-olsa yurtdışında olabilir diye düşünüyorum. Lisan ve e-ticaret bilgisi kifayet eden dostlar bu yönden katkı sağlayabilirler belki.
Ağabey, İngiliz sitelerinde bulamadım, yine de aramaya devam edeceğim, olur da başka bir yerde denk gelirse vaziyet edeceğiz. İlla ki tıpkısının aynısı olmalı demezsen şayet, bizim Harris'te ona en yakın şöyle bir şey var düşünürsen: http://www.harrissportsmail.com/en/Blue-Fox-Vibrax/m-12165.aspx
Nuri abi, geçen hafta Fransa'da söz konusu kaşığa baktım ancak yok. Devasa büyüklükte ancak merkezden oldukça uzak bir başka mağaza daha var. Ekimin 3. haftası eğer fırsat bulabilirsem orayı da yoklayacağım.
Bora Bey, eğer Paris'e gidecekseniz Pacific Peche' e de uğramanızı tavsiye ederim. Hatırladığım kadarıyla şehir merkezinden çok uzakta değildi, en azından metroyla mağazaya çok yakın bir noktaya ulaşabiliyordunuz. Adresi 50 Cour St-Emilion 75012 Paris Quartiers: Bercy, 12ème Nuri abinin kaşığı bulamazsınız bence ama gezilmeye değer bir yerdi, (ben 2008'de gitmiştim)
Fuat abi des poison si grands (inşallah doğru yazmışımdır) mağazasına gidiyorum genelde la tour-malbourg da. O diğer mağazaya ise trenle gidiliyor. Tam ismini hatırlamıyorum ama iki katlı devasa bir mağaza. Pacifice bir defa gittim ama sahte çeşitleri çok fazla olmadığı için bir daha tercih etmedim. Ama fiyat olarak dpsg mağazasından kesinlikle daha uygundu...