Leszno- turna avi

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında vetserhat tarafından paylaşıldı.

1. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

Tebrikler, güzel turnalar

rastgelsin

2. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    Mustafa selam. burda sahipsiz gol-dere yok zaten. ya sahis mali goletler ya da bolgenin balikcilik kluplerinin mali....

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Tebrikler Serhat. Drop shot perch ve sudakta müthis is yapan bir sistem. Ben halkali igneye palomar dügümü ile kullaniyorum. Sudak için iri silikonlarda takimi düz tutabilmek için kursunu dökülmemis jighead ignesi baklayip dügüm gizlemede vs kullanilan lastik tüplerden takiyorum. Klasik jighead veya texas riglerin is yapmadigi yerde drop shot is yapiyor. Kendi özel kursunlarini kullaniyorum ama kistirma sistemi oldugundan pek de hosuma gitmiyor. Bu sene ortasi delik kursunlardan altina bir bonuk ilavesi ile kullanmayi düsünüyorum. Vmc bu sisteme özel bir igne çikartti geçen sene. Alttan üstten halka koyup misina baglama yeri yapmislar. Silikonu dogru açida tutabiliyorsun ama büyük silikonlari kullanabilmek için uzun dirsekli modeli yok malesef.

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Teşekkürler Serhat, sağolasın. :)
    Çok güzel bir yermiş. Benim hayalimde canlanan iskele daha büyük ve daha çirkindi. :eek: Bu iskele ise küçük ve çok şirin. :) İnsan orada avlanırken ömrü uzar. :)
    Levrek konusunda havanı alman çok normal. Bende çok uzun bir süre hava almıştım. :) Levrek yakalamak için avlağı çok iyi tanımalı, nerede neyle hangi şartlarda başarılı bir av yapacağını tespit etmek lazım. Onun için büyük bir tecrübe gerekiyor levrek avlamak için. (Şans balıklarını saymazsak)

Bir diğer açıdan çok çileli bir avcılık. Hava kararırken ava başlayıp, aydınlanırken bitiriyorsun. Fotograf ve video çekim şartları kısıklı. Tam soğuk havaların, kötü havaların balığı. Izdıraplı ve görsel anlamda keyif vermeyen, şartlarla da boğuştuğun bir avcılık.

Oysa turna anladığım kadarıyla tam tersi. Gündüz, sıcak havalarda av veren. Av yaparken doğayı da seyredebileceğin, daha fazla keyif alabileceğin bir av zannedersem.

Bol keyifli, resimli avlarının devamını dilerim. :)

5. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    avlandigimiz goletleri asagidaki linkten gorebilirsin volkan. oyle cok buyuk goller degil. sahipli oldugu icin gercekten zevkli oluyor avlanmak. gol kenarinda bir ev mevcut. mangal vs icin :)

6. Querorz

Querorz Fatih

Abi yurt dışındaki hobicilerden duyduklarım bana yakında cinnet geçirtecek. Hayata bak:( ...

7. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Serhat abi tebrikler..

8. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sagol Hakan, :) savagearin dudak eklenmis sahtelerinden cok memnun kaldim bu arada haberin olsun. Ertesi gun 15 dakikada 3 tane turnayi kiyiya aldim 2 de yolda kurtuldu.

9. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ben de bu sene basladim roy. igne olarak garip bi igne var onu kullaniyorum. kursun icin drop shot kursunu aldim yuvarlak bilye gibi ama misinayi kistirma isi bana pek guvenilir gelmedi gene dugum atiyorum. ilk denememde 2 tane ufak perch tuttum. sular biraz daha isinsin iri perch alirim diye umuyorum. silikonlar da tuz icinde aldim. bilmiyorum tum drop shot silikonlari oyle mi. ama gercekten guzel bir sistem. benim surekli avlandigim eski kum ocaginda 2 metre onumun derinlugu 10 metreye yakin.
    kullandigim igne: palomar dugumu atiyorum ben de.

10. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    cinnete gerek yok. al biletini atla ucaga gel. burda stres atarsin :)

11. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    balıklar süper tebrikler, afiyet olsun

12. erdemutuk

erdemutuk Armağan

Favori Kamış:
    Penn regiment,ShakespeareUglyStikCustom
    Favori Makine:
    Penn Conflict,DAMQickRetro,SproZALTARCXS
    Çok güzel bir av olmuş, tebrik ederim.