Levrek Avı: Texas Rig, Shore Jigging, Popper ve Batarlı Sahteler, Bir "Wake Bait"...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında koxford tarafından paylaşıldı.

1. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Mehmet Bey merhaba. Reklama girer mi veya forum kurallarına aykırı olur mu bilmiyorum, fakat size aldığım yeri söyleyeyim: İzmir Kemeraltı'nda Çağlar Av. İnternetten telefonuna erişebilirsiniz sanırım. En iyi dileklerle ve rast gele..

2. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Melih çok teşekkür ederiz. En iyi dileklerle ve rast gele..

3. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Atilla Bey çok teşekkür ederiz. Özlem duyduğunuz av ve rapora tez elden kavuşmanızı diliyoruz. Sağlıcakla ve rast gele..

4. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Kadir Bey merhaba ve çok teşekkürler. Bizim uygulamamızda mepps'in yaprağı 360 derece sürekli dönerken, raglou da gayet muntazam, karnı altta kalacak şekilde yüzüyor; bir de raglou çok hafif ve oldukça dengeli bir biçimde bir o yanını bir bu yanını gösteriyor. Tabi raglou'nun kuyruk aksiyonu da muntazam. Raglou'nun dönerek gelmesinden kastınız nedir bilemiyorum, fakat demek istediğiniz raglou'nun da sürekli kendi ekseni etrafında dönmesiyse, bu durum pek de iyi değil gibi. Kullandığınız iğneyi mümkün olduğunca dengeli takmaya çalışsanız nasıl olur acaba?

5. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    çok uzun zaman olmuştu bir konunun beni bu kadar heyecanlandırmasına... siz değerli arkadaşımı ayakta alkışlıyorum.

6. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Koray Bey, çok değerli ve cesaret verici sözleriniz için çok teşekkür ederiz. En iyi dileklerimizle ve rast gele..

7. Ossy

Ossy Cihan

Cihan hemen bunu Sık kullanılanlara ekle.:p

tek kelime ile... Muhteşem olmuş.
    Bizim gibi acemilere gerçek bir ders niteliğinde. Defalarca izlememiz lazım hatta telefona atıp avlakta yapmak lazım...

Tebrikler Devamlını bekliyoruz ;)

8. FIKRETUGUMU

FIKRETUGUMU FİKRET ÜGÜMÜ

Kiymetli Kardeşlerim,
    Sizi Tebrik Ediyorum,mükemmel Bir Paylaşimda Bulunmuşsunuz.insanin Daha Ne Yapilabilir Ki Demesi Geliyor.eğitim,bilgi,paylaşim,görsellik Ne Ararsaniz Hepsi Mevcut,inanin Söyleyecek Söz Bulamiyorum.
    Genç Neslin Ne Kadar Iyi Yetiştiğine örnek Olacak Işler Yapmişsiniz,tebrikler,başarilar,sağliklar Diliyorum.
    Saygilar

9. fisher1905

fisher1905

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    cipra 900 gr
    Çok teşekkürler

bilgilendirme için çok teşekkürler
    benim gibi daha önce kullanmayanlar için güzel bir klavuz video olmuş teşekkürler:confused: :confused:

10. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Cihan Bey cesaret verici sözleriniz için çok teşekkür ediyoruz; en iyi dileklerimizle kalınız ve rast gele..

11. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Fikret Bey,

övgü dolu ve cesaret verici sözleriniz, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Biz de size en iyi dileklerimizi yolluyoruz. Sağlıcakla kalınız ve rast gele..

12. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Tan Bey çok teşekkür ediyoruz. En iyi dileklerimizle ve rast gele..

13. ovsever76

ovsever76 özgür

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler....

14. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Özgür Bey, asıl biz çok teşekkür ederiz; en iyi dileklerle ve rast gele..

15. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Sevgili Aykut ve Turgay,

Bana gittikçe sıkıntı vermeye başlayan doktora tezimi yazmaya çalıştığım bunalımlı gecelerden birinde (ve gecenin bu saatinde) siteye koymuş olduğunuz bu anlatım raporunun bana ne kadar keyifli geldiğini anlatabilmemin bir imkanı olduğunu sanmıyorum..

Öncelikle sizden raporunuzu oldukça geç farkettiğim ve bu denli değerli olan bir çalışma için tebriklerimi iletmekte geç kaldığım için özür dilemek isterim. Gerçekten her ikiniz de forumdaki balık avı sevdalısı dostlara birşeyler kazandırmak için çaba harcayan ve kanımca çabaları sonuç bulan arkadaşlarımızsınız.

Umarım ki ileride bir gün Güzel İzmir'imize geldiğimde en azından tanışmak ve birkaç bardak demli çay eşliğinde sohbet etmek fırsatını yakalarız. Aynı şekilde bir gün İstanbul'a yolunuz düşerse ve geldiğinizi haber verirseniz sizleri burada misafir etmek de isterim.

Çabalarınızdan ötürü her ikinizi de tekrar tebrik ediyor ve bol bol balık yakalayıp bol bol balık bıraktığınız zevkli ve bereketli avlar geçirmenizi diliyorum, sevgiyle kalın..

16. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Atasay Bey güzel ve cesaret verici sözleriniz için çok teşekkür ederiz.

Şu tez işi sıkıntılı hakikaten; umarım ikimiz de tezlerimizi tez zamanda başarıyla bitiririz:)

Ayrıca kusura bakmak da ne kelime, er veya geç paylaşımımıza iştirak etmekle bize büyük şeref verdiniz.

Atasay Bey, nazik davetiniz için çok teşekkür ederiz. Güzel İzmirimiz'e geldiğiniz de umuyoruz buluşup tanışır, mümkünse de beraberce avlanabiliriz.

En iyi dileklerimizle kalınız ve rast gele..

17. raknaysi

raknaysi volkan

abicim senin balık tutma konusundaki bilgilerine gerçekten saygı duyuyor ve sana bu bilgileri bizlerle paylaştığın için teşekkür ediyorum.

18. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Volkan çok teşekkürler. Pek bir şey bildiğimiz yok aslında, fakat tecrübe edebildiğimiz kadarını paylaşmak gayretindeyiz. En iyi dileklerle ve rast gele..