Levrek,Baitcasting ile Iskarmoz 20 Dakikalık Video Av Raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında fish founder tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. karambole

karambole mahmut devrim deniz

En İyi Avı:
    kofana 4,5 k.g
    Akyakadaki en büyük taşa kafamı vurmak istiyorum ben nasıl olmadım orada ya aslında çok olmak isterdim ama önceden verilen bir söz yüzünden orada bulunamadım izmire gelmek zorunda kaldım... ama çok güzel bir av yaparız inşallah Turgay abiyle en yakın zamanda ve güzel görüntelerle raporu yayınlarız diye ümit ediyorum...

2. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    sağolasın dostum, Turgay'la yazıştık zaten o da Eşkina Murat'a geldiğinde tanışırız diye umut ediyoruz, masraf da işin latifesi:) Gönül verdiğim şeye harcamayacağım da neye harcayacağım:) Aç gözlülüğümden 2 ayda bagajı ıvır zıvırla (lafın gelişi- hepsi en sevdiğim oyuncaklarım) doldurdum zaten. Bir de size özenip, henüz kullanamayacağım şeylere hazr değilim daha:) sevgiler-saygılar.
    bu arada, çekim işini dert etmeyin, bende hd kamera var, mesleğim gereği o kısmı halleder bir de kurgularım:) yeter ki GEL deyin :)

Son düzenleme: 13 Haziran 2010
  3. fish founder

fish founder Özgür

Aslında o mesafe 600 metreden de fazla idi,lakin insanlar abarttığımı düşünürler diye daha az yazdım,
    O noktada su belimin biraz üstüne geliyordu ancak.sadece azmak girişleri belirli bir mesafede derin.
    videodaki o sahil koruma altında,arka tarafta gözüken makilik alan ve daha arkasındaki ormanlık alanda buna dahil,
    gece o bölgede ilk kez görmek nasip oldu,beyaz baykuşlar var,ayrıca yöreye has su samurları,yalıçapkını,caretta-caretta'larda mevcutmuş ama onları görmedim..
    ayrıca Akyaka'nın merkez plajıda aynı sığlıkta,
    işin ilginç yanı,o sahilin tam karşı kıyısı 'kayalık olan bölümler' direk 5metrelerden başlıyor ve daha da derinleşiyor.

4. fish founder

fish founder Özgür

her ne kadar beraber avlanmak nasip olamamış olsa bile seninle tanışmak çok mutluluk verici idi Devrim,
    kısmet bundan sonraki avlara,

Ayrıca o sıcakta beni havalimanında karşılaman ve akyaka'ya kadar arabanla getirme nezaketin içinde ayrıca çok ama çok teşekkür ederim.

5. fish founder

fish founder Özgür

çok teşekkür ederim,
    çok büyük bir terslik olmaz ise en yakın zamanda bu serinin devamını getireceğiz,

6. modena

modena

evet ümit ediyoruz...zaten hep ümit ediyoruz...başka bir numara yok...:D :D :D

7. DrEjO

DrEjO Tamer

Dostluk, macera, arkadaşlık, doğa sevgisi, yanlışları düzeltme, bilmeyenleri eğitme, heveslilerin hevesini kıramadan eğitme, büyük gönüllülük yapıp hediye verme ve tabiiki balık her şey var bu raporda ellerinize sağlık, avlarınız daim olsun.

8. LapinCash

LapinCash

İnşallah abi inşallah.

9. mehmetc

mehmetc memo

Favori Kamış:
    Tsunami trophy surf, Grauvell Teklon Concept Spin, Gloomis IMX Surf
    Favori Makine:
    Aero technium XT, Shimano twinpower 5000PG, Penn Fierce
    En İyi Avı:
    Ironfish
    .........gayet guzel bir sunum, tebrikler.

10. karambole

En İyi Avı:
    kofana 4,5 k.g
    olacak olacak ya turgay abi yapma böyle

11. modena

modena

senin varlığın bile yeter...canım kardeşim benim...

12. karambole

En İyi Avı:
    kofana 4,5 k.g
    abi ne demek her zaman inşallah bi daha gelirsen beraberde avlanırız

13. fish founder

fish founder Özgür

çok teşekkürler ilgine ve değerli yorumlarına, Tamer

ilginize çok teşekkür ederim,

14. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Sevgili Özgür ve Turgay videoları şimdi izledim.Çok güzel yerler..Kusura bakmazsanız size bir öneri ve uyarı yapayım.Birdahaki çekimlerinizde rüzgarlı havalarda konuşan kişinin sesini uçmasını istemezseniz.Baş parmağınızı ıslatın ve rüzgarın hangi yönden geldiğini anlayın.Parmağın hangi tarafı soğuğu algılıyorsa konuşacak kimse sırtını oraya dönsün.Yani kamerayı kullanan kişi yüzünü kameraya çekilen kişi sırtını rüzgara verecek.Konuşan kişinin sesi rüzgarda uçmadan direk kameraya gidecek.Herşey çok güzelmiş.Tekrar tebrikler ve teşekkürler.:)

15. fish founder

fish founder Özgür

Necmi abi,

Kamera çekim tecrübesi işte budur ;)

harika bir uygulama tekniği,çok teşekkürler bu ufak gibi gözüken büyük bilgi için,

16. modena

modena

kamera kullanmakta ki yeteneğini sportif balık avı ile birleştirip birde güzel edit yapılırsa eğer...işte ozaman neler yaparız düşünmek bile istemiyorum...bence bunu bir konuşmakta fayda var...neden olmasın...öyle değil mi...?

17. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Aslında forumları okuyup sizlerin videolarını izledikçe Yaban Tv programlarına benzer projeler bile geliyor aklıma da, vakit en büyük sorunum. Hayal ettiklerimi bir yapabilsek, balık avı turizmine bile geçeriz gibime geliyor:) Tut-bırak modeli:) Hayaller işte. ilk buluşmada konuşuruz bunları da, Moderator lerden de destek almak lazım.

18. cakometti

cakometti ersan

Favori Kamış:
    century TTR 14 ft - daiwa prime caster surf 450
    Favori Makine:
    abu chrome rocket 6500 CT - Abu Ambassadeur 7000I C3 CT Mag
    Selam :)

Öyle görünüyor ki, Özgür ile beraber '' spintrio '', '' spinquarted '' e dönüşmüş durumda...:p

Sonuçta keyfini siz çıkarttınız, biz de izledik, ne diyeyim...:rolleyes:

Güzel görüntüler ve güzel av.. Elinize, yüreğinize sağlık, balığınız ve neşeniz hiç eksik olmasın....:)

19. fish founder

fish founder Özgür

Sevgili Ersan Abi,

her ne kadar geçen haftalar içinde seninle avlanamamış olmanın acısı yüreğimde devam ederken :( akyaka seyahati ilaç gibi geldi,

bana da aktardığın yakala-bırak ve sportif avlan mantığı yavaş yavaş yerine oturuyor,

değerli yorumların için çok teşekkürler iyiki varsın,

20. modena

modena

amacımız hep daha iyisini yapmak...hayaller bi gün mutlaka gerçekleşebiliyor...yakala-bırak...yada en azından kendine bir tane al gerisini bırak...sonra gider bir daha tutarsın şeklinde bir av tarzı tahmin ettiğim kadarı ile yayılıyor...bu da bence denizlerimizdeki populasyonun korunması açısından oldukça iyi bir durum...

daha çok şeyler yapacağız hep birlikte...hemde çok güzel şeyler...:cool:

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.