Levrek,Baitcasting ile Iskarmoz 20 Dakikalık Video Av Raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında fish founder tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. fish founder

fish founder Özgür

muharrem merhaba,

herşeyden evvel bizde henüz amatörüz,hep de amatör kalmayı planlıyoruz.
    belki bilgimiz ve zaman içinde tecrübelerimiz profesyonelleşecek ama ruhumuz hep amatör kalacak,

dolayısı ile hiçbirimizin birbirinden fazlası ve veya eksiği yok,

sevdiğimiz bir hobi etrafında toplandık ve bildiğimiz herşeyi paylaşıyoruz,
    en azından belirli bir kısmımız paylaşıyor :)

2. modena

modena

doğru söze ne hacet...:)

3. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Harika bir av

Abi gerçekten çok kıskandım. Öyle güzel bir av olmuş ki akyakaya gidip eli boş dönenlere tam anlamıyla bir rehber ve ders olmuş.. Özellikle de bana.. Azmak köprüsünü geçince ileride tam burundaki kumda çok denemelerim oldu levrek için.. ya saat uygun değildi ya hava yada sahtelerim bilmiyorum ama her gidişimde elim boş dönüyorum :( turnaları görünce hele kan beynime çıktı. eski tramblemin orda az mı attım turnaya birkere bile vurmadı ama maşallah siz güzel av yapmışsınız tebrik ediyorum abilerim.. saygılar..

4. modena

modena

abisi merhaba...akçapınar azmağında sabah çok erken saatlerde bulunursan iyi bir av yapabilirsin...diğer saatlerde zor...çünkü biliyorsun orada bir su sporları merkezi bulunmakta ve gürültüden balık gece karanlığına kadar girmemekte...

turnalara gelince genellikle günün bütün saatlerinde olan turna artık yaz mevsiminin gelmesi ile beraber sadece sabah erken saatlerde(ki bu saat aralığı 05:00 ve 07:00 arasında) bulunmaktadır...bunun dışında onlarda ne yazık ki açık sulara kaçıyorlar...yani kısaca akyaka da iyi balık avlamak istiyorsak sabah erken saatleri tercih et...kışın canın ne zaman isterse o zaman git...bizden de saygılar ve sevgiler...

5. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Daha geçen pazar 20.06.2010 gece 01:00 da bi arkadaşla çıktık yola gece arabada uyuduk.. :) sonra sabah 04:00 gibi uyandık daha heryer karanlık. Aldık takımları doğru sizin turnaları aldığınız yere başladık at çek yapmaya sonra bi yavru kovalayan turna dibimize kadar geldi hemen attim önüne sahteyi ama bakmadı bile :( birkaç saat sonra turnalar havalara zıplamaya başladı ama bizde yine vuruş yok sonra turistler geldi yüzmeye başladılar sabahın köründe bizde eli boş geri döndük saat 04:00 dan 08:00 a kadar bi çok balık gördük hatta kocaman bi akya bile gördük ama bir şanssızlıktır hiçbirşey tutamadık birak tutmayı vurmadı bile balıklar :( yani abi uzun lafın kısası senin dediğin saatlerde ordaydık ama sizin kadar nasipli değildik

6. fish founder

fish founder Özgür

istediğiniz balığa ulaşamamanıza gerçekten üzüldüm,
    nasip balık avlarının olmazsa olmazlarından biri olsa bile,
    diğer birçok faktör de avı olumsuzlaştırabiliyor,
    bunlar neler olabilir dersen,
    kullandığın sahtenin renkleri,yüzüş aksiyonu 'veya yüzdürme aksiyonu',senin kıyıda atçek yaptığın noktanın denize verdiği yansıma vs....

denemeye devam derim,
    eminim ki en kısa sürede istediğiniz avı yapacaksınız,
    şimdiden rastgele,

Son düzenleme: 24 Haziran 2010
  7. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Çok sağol abi inşallah bir gün başaracağım ama ne zaman bende çok merak ediyorum.. Özellikle de Turgay abinin daiwa saltiga sahtesini bulup almak istiyorum. O bu konuda gayet başarılı görünüyor.

8. fish founder

fish founder Özgür

bence bu vakit çok yaklaştı,
    daiwa saltiga sahte ciddi anlamda güzel işler çıkartıyor,
    Turgay en son kofana'ya at çek yaparken martı yakaladı bu sahte ile :)

9. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

İmrenilecek kadar guzel arkadaşlıklar , güzel dunyalar, güzel duygular ve çok güzel bir paylaşım. Bu sitedeki paylaşımların birçok insanın dunyaya bakışını değiştirdiğinden eminim. .nice buluşmalara, nice organizasyona rastgele..

10. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Akyaka'da 3 sene önce tekne turuna çıkmıştık eşimle ,teknedeki arkadaslardan biri hareket halinde iken sahte ile 3 yazılı orkinos almıştı o gün, muhteşem bir goruntuydu. Mikrobu kaptığım gün o gündür ..

11. fish founder

fish founder Özgür

değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim,

Akyaka / Muğla eline hayatta olta almamış insanları bile balık avcısı yaptıracak kadar muhteşem bir doğaya ve balık zenginliğine sahip,
    biz sadece kıyıdan avlandık,şimdi planlarımız bir botla kıyıya paralel bakir burunlarda baitcasting yapmak,

12. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Tavada martıda fena olmaz hani ;)

Şaka tabiki :) Ne kadar balıkları kaçırsada martıları severim..
    Bu arada Muğla Merkez'de Daiwa Saltiga sahtesi bulamıyorum. Kime sorduysam Muğla'da bulamazsin diyorlar.. Turgay abiden ödünç istesem verir mi acaba sahtesini :D

13. fish founder

fish founder Özgür

şu sıralar türkiye'ye resmi ithalatı başladı hatta nette satıştalar ;)
    henüz saltwater minnow serisinden 4 renk seçeneği getirmişler ama iş yapan renkler
    tek handikap fiyatların biraz el yakıyor olması :(

14. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Özgür Abi ve Turgay, amatörlük, sportiflik, ilkelilik, özen ve aklıma gelen-gelmeyen nice bakımdan öyle eşsiz bir iş yapmış ve paylaşımda bulunmuşsunuz ki, şimdi her biri olabilecek en üst düzeyde pozitif olan duygularımı dillendirmeye kalksam ne kelamım yeter ne de kalemim. Ancak şu kadarını söyleyebileceğim: Sizlere tekrar tekrar teşekkür ediyor ve sizleri ayakta alkışlıyorum.

Bu eşsiz paylaşımınıza katılımda bulunanlara da tek tek teşekkür ediyorum.

Bu foruma girdi gireli ve sizleri yavaş yavaş tanıyalı beri, nice kabahatler bulur oldum kendimde. Böyle işleriniz ve paylaşımlarınız sayesinde kendimizi daha iyi yetiştireceğimizi umuyorum.

Özgür Abi ve Turgay, Allah sizden razı olsun, bir dediğiniz iki olmasın; sağlıcakla kalınız ve rast gele.

15. fish founder

fish founder Özgür

sevgili Aykut,

öyle bir yorum yazmışsın ki,duygulanmamak ve karşı yorum yazabilmek gerçekten çok güç :)

bir forum çatısı altında amatörlüğün,sportif balık avcılığının temiz doğanın ve sürdürülebilinir avcılığın en güzel örneklerini vermeye,sunmaya ve bu sayede geleceğimize bizlerden de bir parça bırakabilme umuduyla böyle bir konu açtık,

sabır ve nezaket göstererek konuyu okuyan ve videoları izleyen arkadaşlarımıza kendimizi,düşüncelerimizi amaçlarımızı anlatmaya çalıştık,

eğer bu konu sayesinde bir balık daha yakalandıktan sonra suya iade olmuş ise ne mutlu bize,ne mutlu bizlere,

ayrıca senin av raporlarınında ciddi takipcisi ve abonesiyim,;)

en kısa sürede hep beraber güzel görüntüler alabileceğimiz ve paylaşabileceğimiz güzel bir av gününe,

16. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    Hayırlısıyla 2 sene içinde tayin istiycem o bölgeye. bu rapordan sonra hemen isteyesim geldi. oooff ooooff:eek:

17. tommasi

tommasi evrim ertik

Favori Kamış:
    olta,Yengeç
    En İyi Avı:
    Çipura 3.2kg
    Muğla üniversitesinde 5 yıl geçiren biri olarak oralar az çok bilirim :) GErçekten cennet gibi biyer...O buz gibi azmakta at çek yapmanında ne kadar zor olabileceğini tahmin edebiliyorum.heleki O boydaki ispendekleri bırakmanızı inşallah insanlar örnek alırlar....
    AKyakada benim avlarım genelde çipura karagözle geçti...Kamışım olmadığı için dip oltası atıyodum beklemeye geçiyordum

18. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    turgay & özgür avınızdan ötürü tebrik ederim pek çoklarımıza örnek olacak davranışlar sergiliyorsunuz bu yüzden sizleri canı gönülden kutlarım aykut'un ve turgayın raporlarına aboneyim :)

19. uskumru

uskumru ABDULLAH

Favori Kamış:
    beta
    Favori Makine:
    makara
    En İyi Avı:
    3.5 kg
    böyle güzel avlar benim hayalim dir hep boş bizim size iyi şanslar

20. fish founder

fish founder Özgür

gerçekten yaşanası bir bölge,
    en kısa sürede tayininizin çıkması dileklerimle,

biz bu avı gerçekleştirdikten yaklaşık bir ay sonra bölge her türlü ava kapatıldı,
    dolayısı ile harika bir üreme ortamı yaratılmış oldu,
    ama sizin de dediğiniz gibi azmakların soğuk suyu hala benimde hatırımda :)

değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim,

iş,yoğunluk,stres hep bu tip avlara gitmeyi engelleyen ve dolayısı ile bu tip avları hayal noktasına getiren faktörler,

lakin imkan yaratıp oltaları suya indirdiğiniz noktasında hayaller gerçeğe dönüşüyor,bundan emin olabilirsiniz,

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.