LEVREK(LER) AVI 01.02.2008 (videolu,fotoğraflı)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında sky tarafından paylaşıldı.

1. sky

sky

levreğin bol olduğunu ispat etmedim.çünkü yeni bir avlakta avlandım.küçükkuyu değil burası.küçükkuyudaki balıklar çok ince bu ara.ayrıca limanda ben ve misafirlerim dışında balık alan olmadı.buda balığın bol olmadığını gösteriyor.bu arada ötekinide ispat etmeye uğraştım ama nasip denk gelmedi bu sefer o kadar irisi:)ama aklımda pazar günü ispat edicem nasipse:)

bna sky diye hitp etmende hoşuma gidiyor.tebriğin içinde teşekkürler:)

2. Tuna Hunter

Tuna Hunter Deniz

En İyi Avı:
    Hannos
    Evet, gercekten levrek avinda ince misina önemlidir.... ;)
    Daha büyüklerini almaniz umuduyla, saygilarimlada....

Son düzenleme: 1 Şubat 2008
  3. sky

sky

inşallah havada,suda bir aksilik olmazsa pazar trofedeyim.Yazdım,çizdim,ölçtüm hesapladım.kılıç için bir organizasyon ayarladım kendi çapımda:)

Bil bakalım neyle tutucam:D neyse hısım-hasım konusunda haklısın:)

4. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Hay maşallah be evren
    videocunuda bulmuşsun sonunda:D

5. sky

sky

eet buldum videocuyu ben :D

6. Şansın açık olsun..:)

fakat rapor şöyle olmasın...

ben kılıca gittim..bu da tuttuğum kılıç...

bize balığın gelişini,mücadelesinı içeren bir video yaparsan çok seviniriz..Birde ortam karanlık olmasın..anlaşılmıyor..:(

7. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Şimdi seni tutmaya başladım
    Tebrikler evren

Bacanağım çanakkalede her an gelebilirim;)

8. sky

sky

şans için teşekkürler.

ortam karanlık olmasın diye.o zaman gece avlanmam,bide levreği çekerken suya ışık tutup gelişinide çekerim bu sayede balık ürker misinayı koparır yada sudaki diğer levrekleri ürkütürüm:D .hatta tek elimle çekerim balığı,tek elimlede videoya çekerim:)ama eğer bunlarda olmazsa hem balık çekerim,hem suya ışık tutarım,hem kamerayı kullanırım.

9. sky

sky

;) bekleriz

10. Bilemem kamera senin işin evrencim..ama ben karanlıkta 1,3 mpiksel kameranın kafa feneri ile çekilen görüntülerini anlayamadım...Nede olsa benim işim senin gibi kameralara yakın değil..:(

bak san bir hikaye anlatayım...

bir çoban varmış..ikide bir köy kahvesine sürüye kuzular bastı diye yalan haber gönderir..gelen köylülerle kafa yaparmış..
    birgün sürüye gerçekten kurtlar saldırmış..feryat figan haber salmış ama kimse inanmamış..neden sence..??

11. onurjordan

onurjordan onur

Favori Kamış:
    Şeytan oltası ...
    Valla helal olsun :) çok güzel av olmuş herzmankı gıbı bız yıne ıstavrıt raporlarına devam :) tebrıkler...

12. ben sadece kafama takılanları yazdım evren..Paylaşımı sevmiyorsan ben ne yapıyım.

Sanada iyi akşamlar..

Eğer müsaitsen şu an yola çıkıp geleyim..5-6 levrek tutarız beraber..ama benim kısmetim kapalıdır..muhtemelen tutamayız..

13. sky

sky

teşekkürler onurcum.istanbula döncem bu ara.güzel bir yer biliyorum levrek tutmak için orda;)

14. Tuna Hunter

Tuna Hunter Deniz

En İyi Avı:
    Hannos
    Evren, merak ettigim bi sey var?? : Bu mevsimde kilic cikiyor mu?? Hani biraz gec degil mi??

15. sky

sky

yok değil.sadece bırakmaya vurmuyor.sıyırtıyla,sabırla alakalı.

bide kılıç dışında çok iri zargana azmanları çıkıyor.100kiloluk zargana azmanı tuttuğunu söyleyen var

16. sky

sky

bu arada belirtmektede fayda var.balıkların sudan çekilirken ve kepcelenirkende videoları var.merak eden olursa onlardanda koyarım bir kaç tane...

17. sky

sky

zıpkın dedimde aklıma geldi.geçen levrekteyken akşam suyunda dalan bir arkadaşın.liman içinde dalıyodu bide:mad: .poposuna levrek oltası takıldı.çok güldük:D

tamam haberleşiriz:)ilk önce istavrit tutcaz bu işte sen ustasın:)

geçen bir soru vardı forumlarda istavrite levrek vururmu diye:)buda cevabı

çinekoplar istavrit sürüsüne saldırır.ortadan ikiye böler böler yemez çoğunu,suyun dibine çöken yemler yarı predator balıkların yemidir(örneğin levrek) yanı akında hangi balık çoksa o sene bunu levrek bilir;)

18. onurjordan

onurjordan onur

Favori Kamış:
    Şeytan oltası ...
    çinekoplar istavrit sürüsüne saldırır.ortadan ikiye böler böler yemez çoğunu,suyun dibine çöken yemler yarı predator balıkların yemidir(örneğin levrek) yanı akında hangi balık çoksa o sene bunu levrek bilir;)

GÜZEL BIR BILGI :)

Evet zıpkıncılar bıraz çılgın çıkıyor ıyı bır bırlerını trofe dıye vurmuyorlar:D

19. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrikler Evren güzel balıklar güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık.:)

20. sky

sky

teşekkürler aşkın.:)