Yooo olmadı işte.Taht benim.Herkes kendi tahtını yapsın yav.Yok öyle ben yapcam başkası oturcak Yokyok olmaz
Abi en son Vahdettini görmüştür bu levrek demiştin ya orada başladı taht kavgası zaten. Ama Vahdettin'le levrek arasında olan bu taht kavgasına biz nerden katıldık onu bilemiyorum Vahdettin'den sonra da Kurtuluş Savaşı başladığına göre yeni sorum şu olsun: Acaba bu levrek Kurtuluş Savaşı gazisi olabilir mi , o yüzden mi bu kadar tecrübeli ?
valla 1.dunya savası,kurtulus savası, dıger savaslar ve en son benımle olan savası hepsınden sag olarak kurtulmus en son gordugumde uzerınde savas yaralarıda vardı gazı madalyasıda (senı bır ele gecırırsem boy boy resımlerını yayınlıycam ne hale dustum senın yuzunden alcak levrek)
Ha bende onu diyorum işte O lavrek şimdi midede.Tahtmı kalır geriye Yok inmedi daha Ya bu konu nereye gidiyo böyle
Evet.Dibini kazdık iç duvarı yıktık, dipteki fazla topragı çıkarıp 40 cm kadar derinleştirdik avi.Şimdi beton döküp duvar örcez.Sonra laminant işi.Ev villa olacak