Seneye orada olabiliriz.Gerçi denizden 2 km uzak kalcaz ama olsun6 km giden 2 km de giderO evi villa yapcam villa.Bakarsın evde kendimi geliştirir sonra otel vs restorasyonuna girerim
abi ben bile o balığı 1 hafta takip etsem tahttan indirirdim valla ben o balığı yılmaz zıpkınla gene vururum söyle şu levrağin yerinide gelim indirim sende kurtul herkes kurtulsun yüreği tükendi valla milletin resim beklemekten.
LEVREGI ERDAL ARKADASIMIZ TAHTINDAN INDIRMISTIR.BİLGİLERİNİZE..)) okadar aramama ragmen bırdaha goremedım.Erdal onu aldıgını soylemıstı ınanmak ıstememıstım ama haklıymıs Helal olsun Erdal kardesıme.....))
Semih abi eğer sana bahsettiğim yerdeki( kumlık alanda denize doğru uzanan batık küçük liman) balıktan bahsediyorsan onun işi tamam..Bu batık limanı geçince 6-7 metrelerde eriştelerin arasında dolaşırken rastlaştık..Ama senin yazdığın kadar değildi..Muhtemelen başka birtane..Çünkü bu bahsettiğim merada oldukça irilerini görmemize rağmen yaklaşmak mümkün olmuyor..Yeni saatle 16:00-17:30 arasında denersen verim alabileceğini düşünüyorum..Birde sular şu ara 1 metreye yakın düşük taşların ucunda beklemede yapabilirsin.. Bir ara bir bir nokta işaretlenmiş resim göndereceğim..Bu işaretlediğim yerde 12:30-15:00 arası sürekli geçiş oluyor