Levreklerin zayıf noktaları

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında svr0607 tarafından paylaşıldı.

1. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Calis programli olarak, uzamamasi icin hic sebeb yok. Nefes tutma teknikleriyle ilgili bolca yazi bulup, oku...Bu is birazda psikolojiktir. Meditasyon buna cok yarari dokunur. Zaten dalmak cok meditative bir is. Meditasyon her yerde yapilabilir. Sadece rahat bir pozisyonda otur ve gozlerini kapatip, rahatca ,kendini germeden, gozlerin kapali sakaklarinin arasindaki noktaya bak.Ve ordaki karanliga kendini konsantre et. Nefes alisina dikkatli ol. Burundan al agizdan ver.Sakince.Kafandan gelip gecen dusuncelere takilma... Kendini bilincinden koparma. Ve bunu 20 dak.gunde yap.Onceleri zor gelir ama bir alistinmi tadina doyamazsin. Cok buyuk bir enerji birikimine ve icsel anlayisa goturur seni. Sadece nefese degil, butun sagliga yararlidir.

2. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    Bundan sonra hergün deneyeceğim..Çok saol Hüseyin abi.Görüşmek üzere..

3. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Paylaşımın için teşekkürler.

4. kskkörfez35/5kost

kskkörfez35/5kost

Favori Kamış:
    zıpkın,olta
    En İyi Avı:
    levrek3 kilo ahtapot 3 ve altı
    Bir kitap önericem ama sadece gevşeme ve konsantrasyon teknikleri ile olan bölümleri çok işe yarıyor diyerleri biraz itici gelebilir:D dediyim kitabı bulabilirmisin bilmiyorum ama sınır ötesi yayınları (ruhsal güçleri gelişitrme teknikleri) ergun candan bence çok zevkli ve bir o kadarda bilgilendirici bir kitap..Verdiyin bilgiler muhteşemdi çok teşekkür ederiz..

5. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    araştıracağım o kitabı birde buralarda sordum da Jak boeno muydu neydi?? Onun kitabını bulamadım..

6. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..

Bak işte aylardır bende o kitabı arıyorum, bulursan bana da haber verir misin? Sormadığım yer kalmadı..

7. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Zıpkına gerek yok.Bu bilgiler kıyı avındada işime yarar sanırım.Her gece meltem var burda zten;):D

8. trefli

trefli semih sözer

Favori Kamış:
    seac-sub xfire 85 zıpkın posedion ultımade olta
    En İyi Avı:
    hala denizde duruyor
    Tesekkurler Anıl kardeş..deneyimlerinden faydalanacagım.Taabii zıpkını sıkabılırsem :)

9. deepex

deepex R. Nafiz

Favori Kamış:
    diawa sweepfire3550a makina, remikson prestige 2.70
    En İyi Avı:
    henuz tutamadigim balik ;)
    tesekkurler anil, guzel bir paylasim ve heyecan. rastgelsin :)

10. ZOLTAN

ZOLTAN

Favori Kamış:
    Yapay balıklar (Rapala&Yozuri)
    En İyi Avı:
    Kuzu (Akya) 4,5 kg - Barraküda 145cm (Ağırlık bilinmiyor)

Sevgili Anıl,

Konunun başından beri takip ediyorum. Hüseyin kardeşime katıldığım konular yok değil ama yaşın dolayısı ile çok da önemsemeye gerek yok. Senin bu işi büyük bir zevkle yaptığın her halinden belli. Hele bunları aktarmaya çalışmanda çok hoş. Ancak ben bir konuya takılmadan edemedim.

Bence, bilgi ve tecrübeye saygı esastır. Mesela sen, büyük bir hayranlıkla Hüseyin ağabeyinin aktarımlarını takip ediyorsun ve bu da çok hoş (aynen olması gerektiği gibi). Ancak, Jak Boeno gibi bir hayatını bu işe adamış, bir çok insanın hayatında yeni pencereler açmayı başarmış bir şahsiyet için, "Jak Boeno'muydu neydi" tarzı bir yaklaşımı ben biraz lezzetsiz buldum. Ne dersin?

Sana bol balıklı ve kazasız dalışlar dilerim.

11. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    Özür dilerim:(:( Burak abi ben tam olarak adını hatırlamadığım için öyle kullanmıştım..Kusura bakmayın...Yoksa sulatında balıklar kadar uzun kalabilen:) insanlara saygım sonsuzdur..Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim..Hatayı tekrarlamamaya çalışacam..

12. ZOLTAN

ZOLTAN

Favori Kamış:
    Yapay balıklar (Rapala&Yozuri)
    En İyi Avı:
    Kuzu (Akya) 4,5 kg - Barraküda 145cm (Ağırlık bilinmiyor)
    Sevgili Anıl,

Özüre hiç gerek yok. Zaten senin anlayacağını bildiğim için yazmıştım. Bileğine ve nefesine kuvvet :)