ya evet gec kalmısız bız deneme yapacaz, basladımı derken arıf hoca kurutmus anlasılan neyse denıcez artık kısmet
arkadaslar kartal/dragos arası lufer cıktıgı soylentılerı var aksamları da bayag bı bekleyen goruyorum bılgınıze
ne lüfer mi? arkadaşlar nerede bu lüfer? efsane gibi ismi var kendi yok bu balığın. yerini söyleyin de biz de gidek
narlıdere ege ordu lojmanlarının arkasındaki sahilde avlanıyorum arkadaşlar. öğle saatlerinde sardalyalar sıçrıyor sürekli. bunları kovalayan lüfermidir acaba? nasıl yakalayabilirim? bu arada iskele kısmında masmavi deniz anaları geziyor. basket topundan daha büyükler. bu balıkları kaçırırmı?
lüfer büyükçekmeceyede geldi arkadaşlar geçen akşam yanımda 3 sarıkanat çektiler.bizden biraz ilerde de kofana çekmişler gelen haberlere göre.
şilede şu anda lüferin kendisinden eser yok. Kıyıdan neredeyse atan bile kalmadı. Ama elbet başlıycak birazda havalar müsade etmiyor. Ama ben balıktayken gördüm bir kaç defa. Çok fazla kofana var.
Rastgele dostlar... Ben de yeni kayit oldum siteye.. Herkese selamlar... Gectigimiz hafta sonu Suadiye Caddebostan arasini turladim bakalim çinakop var mi diye... Daha buralara gelmesi icin 1 ay var dediler... Lakin abiler bol bol zargana cekiyorlardi. Ben bi süre önce anadolu yakasina tasindim ama anadolu yakasinda bi türlü bogazdaki keyfi yakalayamadim henüz. Iyi balik yapan bildiginiz bir yerler varsa ve paylasirsaniz cok sevinirim. caddebostan kücükyali arasi heryeri denemek zorunda kalicam yoksa