Lüfer Takimi Için Misina Yardim

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında acemi01 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Sevgili Alico, bir panik, bir heyecan içinde, illada benim hatamı bulacağım diye didinip, her bir şeyi kafana göre anlıyorsun..

Yem çelik telde, yani benim burada tarif ettiğim çelik telde, sanki hiç takıma takılı değilmiş gibi, doğal salınımını yapar. Emin olabilirsin. Fakat.. Yemi şurada tarif ettiğimiz gibi düzgünce takman şartıyla...

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27204

Hoş, buradaki resimlerde güme gitmiş bir şekilde..

Son düzenleme: 5 Ağustos 2009
  2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Takımın kullanışlı olacağı kesin. Ama fırdöndü kullanmadan direk çelik telle yapılınca, daha etkili oluyor, bilhassa akıntısı az olan yerlerde..

Eğer çember iğne kullanmış olsaydın, bugün atamadığın o iki tasmanın hikayesi yerine şimdi buraya iki lüfer resmi yapıştırmış olacaktın. Evet, çember iğne, lüferi kendiliğinden ve tamda yanağından yakalar.

3. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    sana iki lüfer değil 100 lüfer resmi koyarım şimdi buraya serdar. zamanımı boşa harcıyorum senınle ne dersen yanlış ne yaparsan yanlış ama kabullenemedın gıttı. ,

Çeliktelle etkılı olan takımlarınla avlarına devam et sen.

çember iğne ile bugune kadar lüfer yakaladınmı sen. konuşuyorsun bana. turnuvada değiliz burda turnuva iğnelerinin resimlerini bizlere veriyorsun.

ne çember iğnesi, ne tasması. ben hatamıda bılıyorum ne olduğunuda sen bana ne öğretmeye çalışıyorsun. 1 senelık yemle ben balık aradım. olması gereken oldu. Tasma sanatı ile ilgili ders istersen kıtap yazdım ben o konuda tasma sanatı tasagami aç istersen oku.

Sabah gider tutarım ben balığı ne zaman dilersem. Çevir çevir terrcumelerı anlat bize bizlerde evet haklısınmı diyelim. onumu istiyorsun yoksa.

Akıntı ile yemın duruşu arasındakı farkı da soylede bilelim aslında atıyorsun nedenmı akıntı olan yerlerde YEM DAHA GÜZEL SALINIR bedenle beraber hangi akıntının olmadığı yerlerde bu dediğin. yani çeviriler tamam alıntı olarak aldığın yerlerin hepsine okey ama kendınden birşeyler kattığın anda işin tamamen suyu çıkıyor.

Kaç tane çelık tellı takıma yem taktın da bana konuyu anlatıyorsun. panik değil senle yazışmak çok guzel anladınmı herşeyın baştan aşağı saçma hiç olmazsa gülüyorum işte ne heyecanı.

Senn hatanı aramak için didinmeye gerek yok baştan aşağı hata çünkü takımlar yazdıkların anlattıkların.

O iğne ile lüferin yanağına bir tane tasma at...ki neresıyle nasıl olacak bilmiyorum sen o iğne ile bence ancak kral balığı alabilirsin çevirilerdede öyle diyor......

her yerde anlatıyorsun anlatıyorsun ama uygulayamadın gitti şu takımları bir türlü.... bir tane balıklı resmini gorsek tamam dıycem ama oda yok en son gorduğumde bir kayabalığıydı.

bak şu an sana beyaz beyaz yazıyorum. ancak aldıracaksın bana yeşili yine.
    Şuraya bir takım resmi koyduracaksın bana istemıyorum asmayı küçük dilini yutarsın. Çelik tel, ip, hayabuso, gamakatsu. circle hook. evet başka bildiğin ne var... bilelim. görelım....

Ben 2 balıpa tasma atamadım. belkide 10002. balığa. sen bunların 2 sini gördünmü bir arada?

4. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Valla ben çok yakaladım, lüferi, kofanası, çinekopu, ne istersen.. Bak, avucuma sığacak kadar bir kaç takım, hepsi çember iğne ve her biri en azından 5-6 lüfer / kofana almıştır. Daha bir sürüsü de var, kimisi hiç kullanılmadık, kimisi farklı yemler için, daha farklı şekilde..

Peki sen hiç kendi gözünle, çember iğne gördün mü? Hiç eline alıp, baktın mı? Benim takımlaırn (izmarit vs. dahil) en azından yarısı çember iğneli takım. Ben normal iğne kullandığım sıklıkta çember iğne kullanıyorum zaten..

Senin geçen sene bahtın, benim fotoğraf makinemin olmayışıydı Alico.. Sen sandın, sanıyorsun ki, ben evde oturup, internetten çeviri yapıp güya, sallayıp duruyorum.. Ama şundan emin olabilirsin, yanılıyorsun.. Buraya yazdığımız her şey, tamamen kendi tecrübelerimizdir.. Ve bu yazdıklarımız, bilhassa marada, teknede, kıyıda vs. denenmiş, kullanılan diğer teknik ve takımlardan daha iyi olduğu görülmüşse, o zaman "bu daha iyidir" denen tekniklerdir.

Artık fotoğraf makinemiz var Alico, sana bu takımların tuttuğu balıkları da gösteririz, belki ikna olursun bundan sonra..

5. simendifer

simendifer Sennur

Konu kişiselleşmeye başladığından kilitlenmiştir. Konu sahibi ayrıca bilgilendirilecektir.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.