Ama bu çizim hiçte İstrangilosa benzememiş Serdar. Ayrıca artık Marmara bu balık öyle az kaldıki. Kıbrısa levrekte gelir lüferde ama nasıl gelir. Yakalanan bir ilerya kurtulma çabasındayken bu avcı balıkları cezbeder,daldıklarında kazaen yakalanırlar. Bu şekilde olur. Yada sardalye veya hamsi kıbrıs sarılır buna özellikle levrek gelir. Sevgiler
Bu balığı tutan adamla bizim nasıl bir ilişkimiz var elinde güzel balık tutan bir adam tamam d-tamamda bizimler nasıl bir ilişki kuracağız abiyle
Valla ben çizmedim abi Aynen öyle oluyor. Bazen, nadirende kefaller dağılıyor avcıda, özellikle levrek laam diye direk kıbrısa dalıyor. Bu bizim eskihisar'daki barınak içinde sık sık oluyor.
.............................araya girmis gibi olmasin mesajlarda arada gectigi icin benimde yasadigim bir olaydan aktarma yapmak istedim..............urladayken ogrencilik yillarimda arkadaslarla yemli avcilik yapmaya giderdik...... merada her cesit balik bulunurdu.......neyse biz avlanirken her zaman bir kac metre otede arkadasin biri kefale kibris atiyordu........... bu arkadas hep gelirdi ve bildigimiz mantar uzerine ekmekle birlikte 7-8 igne sarili takimla avlanirdi.............bu arkadas bu kibris takimiyla karagoz cipura levrek hatta yaladerma avladigina bile sahit oldum....... ve cok sasirirdik derdik ki kendimizce herhalde cok ac kalmislar ondan gelmisler takima..... ama levrek gibi etcil beslenen baliklar herhalde takimin altinda dolasan ufak yavrulara saldiracakken kibrisin ignelerine dolaniyorlar.....bundan hareketle bu takim bir cok avcinin hedefi haline gelebiliyor ama bu demek degildir ki akyanin olta takimi budur..... bu tamamen surpriz kefal beklerken adam levrek cekiyor veya cipura.... boyle durumlara zaten surekli kiyi avciligi yapan herkes sahit olmustur bende katki saglamak istedim.........selamlar..