lüfer yerine mahmuzlu camgöz

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Azer tarafından paylaşıldı.

1. Azer

Azer Azer

En İyi Avı:
    Levrek 46 cm, 1100 gr
    Teşekkür ederim :D

2. sytbjk

sytbjk Sayat

En İyi Avı:
    Rina, 9 Kg
    Güzelce Selimpaşa arası da yakın zamanlara kadar bol camgöz vardı. Cins olarak biraz daha grimsiydi sanırsam. Yemli oltalarımıza gelip iğneleri koparıp giderdi..

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Mezgitleri takip edin. Mezgit, yazın nerdeyse, bu camgözlerde o civarda olacaktır.

4. canertr34

canertr34 CANER

bir kere denemekten zarar gelmez sanırım afiyet olsun :)

5. king_barracuda

king_barracuda

mahmuzlarını göremedim . adi camgöz yada halk arasında küçük camgöz denilen tür olabilirmi .

6. sytbjk

sytbjk Sayat

En İyi Avı:
    Rina, 9 Kg
    zaten dediginiz gibi ekseriyette mezgit tutarken geliyorlardi. biz bu mezgitleri 12_13 kulac derinlikte tutuyorduk ama hep ayni boy hic buyuklerini bulamadik. istavrit caparisini bile dibe indirip son 2_3 igneye yakaladigimiz olurdu. kostekleri de telefonun ahize kordonu gibi yaparlardi firildak gibi donup. bu mezgitlerin irileri nerededir acaba ? Bir fikriniz var mi ? Dipte camgoz varken de mezgitin yemlenip oltaua gelmeye devam etmesi de enteresan geliyor bana kacmiyorlar ya da sayica coklardi.

7. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Tahminen aynı yerdedir. Ama irileri öyle çapariye filan gelmez. Gelirse de tahminen o çapari onu taşımaz, keser, koparır vs. gider.

Boyları bir adam boyu kadar olabiliyor, öylelerini çok yakaladık. Ama bilhassa köpekbalığı için hazırlanmış müştemilat ile. Yem, mezgit. Zira mezgitler, mezgitten başka ne atsanız yiyecektir.

8. sytbjk

sytbjk Sayat

En İyi Avı:
    Rina, 9 Kg
    yok abi mezgitin irilerinden bahsetmiştim ben. Camgözleri zaten zokayla tutuyoduk normal yemli takımı koparıyordu.
    Ben mezgitlerin irilerini nerede bulabileceğimizi merak ettim çünkü tuttuklarımız neredeyse standart boydaydı ve günün her saati gündüz öğlen akşamüstü ne zaman gitsek bulabiliyorduk mezgiti.