Arkadaslar at cek yapar iken yasananlari dijital fotograf makinasi ile filme kayit etmek istiyorum ama makinayi nereye ve nasil sabitliycem hic bir fikrim yok fikir ve goruslerinizi bildirirseniz sevinirim
Gönder uçak biletimi geliyorum,hazır vizede varken pasaportta Memlekette Levrek tutamadım bari gavurellerinde tutayım
Adamın yeni oğlu oldu balık peşine fransaya gidiyor ya. otur evde oğlanı büyüt abi sen. O sana tutar merak etme.
küçük bi tv ve ara bağlantı kablosu bu işi çözebilir. Küçük tv görebileceğin bi yere bırak. ara bağlantı ilede kamera ile tv bağlantısını tamamla. Kameraden geniş açı bi görüntü seç senin at çek yapacağn alandan. Sonra bas kayıda gir görüntüye. Oldu bitti.
balığa gidip olta atamamak ölümdür ya sen çekicen balıkları birol abi bakacak ha çok güldüm. Rastgele.
Guzel bir fikire benziyor ama yanimda o kadar agir seyler goturememki Avlandigim yer cok uzak yayan gitmek gerekiyor heryer blok dolu ve deniz inip ciktiyor
Saka yaptim birol abi umarim kizmamissindir istedigin zaman cikip gelebilirsin kapim herzaman aciktir
Emre hadi sende var macitlik mucitlik sag koluma kamisi tuttugum tarafa sabitlemeyi dusunuyorum ama nasil?
Tamam benim yerime sen git öyleyse Ama tuttuğun balıklar benimdir eee o kadar hakkımı sana veriyorum,sende balıkları bana verirsin... kardeş sen benim bileti Emre adına değiştir
o zaman olur.. .doğrudan attığın kamışa bakacağından(başın da o tarafta olacağından) at çekleri iyi çekersin gibi geliyor..denemekte fayda var
Bu işin doğrusu git bir tripot al.Üc bacaklı sehpa.İstanbuldaysan karaköy balıkcılarının arka sokagında tezgahta satıyolar.15 20 ytl
bu sehpaların ayakları bir birinde bagımsız biri uzar bırı kısalır zemıne ayarlarnır.Ama tabı bılmem yamacsa.
Ben yardımcı olacağım olmasınada ümit kardeş.Bu kamera nasıldır,ne kadardır,boyu ağırlığı nedir?Bir ayrıntı yada foto koysan hiç fena olmaz.Kafamda birşeyler şekillenecek bak.İlham geliooooooooo