Bir abimiz pmden düzeltme yapmis. Millionaire bait casting daiwanin bir makinesi. Aklimda shimano kalmis. Bait casting ile alakam bu kadar iste
yerli bir web sitede 33kg yazmışlar, resmi sitesine baktım 33lb oda dediğiniz gibi 15 kg yapıyor. teşekkürler,
Ceyhun Abi Tarabya bana çok uzak . Kendimi biliyorsam şimdi "gelirim" desem de günü gelince bir bahane bulurum . Gerçi şimdi düşündüm de harika fırsat olur benim için. Roy Usta, muhtemelen Ebay'den sipariş vereceğimden öyle bir sorun yaşamam diye umuyorum. Sağolasın .
Abiler Shimano TwinPower'a ne dersiniz? Tatlı su için yapılmış bir model mi bu? "Korozyon'a" dayanıklı filan dememiş açıklamada.
Kaliteli bir makinanın tuzlu su korumalı diye işaretlenip işaretlenmemesi pek de önemli değil; denizden gelince nemli bezle silip gerekli bakımlarını yaptıktan sonra bir sorun olacağını zannetmiyorum... Twinpower'da özellikle SW (Saltwater) kodu ile başlıyanların özellikle tuzlu suya dayanıklı olarak üretildiğini biliyorum ama bu SW ibaresinin konması göreceli olarak pek yeni; önceki modellerde bu ibareler olmamasına rağmen yıllardır tuzlusuda kullananlar ve sorun yaşamayanlar mevcut... Twinpower'ı zaten tuzlusu makinası diye biliyorum; tabii tatlısuda da rahatlıkla kullanılabilir...