Makine Seçiminde Sorular

Konu, 'Makineler' kısmında Querorz tarafından paylaşıldı.

1. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Bir abimiz pmden düzeltme yapmis. Millionaire bait casting daiwanin bir makinesi. Aklimda shimano kalmis. Bait casting ile alakam bu kadar iste :)

2. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    yerli bir web sitede 33kg yazmışlar,

resmi sitesine baktım 33lb oda dediğiniz gibi 15 kg yapıyor. teşekkürler,

3. Querorz

Querorz Fatih

Ceyhun Abi Tarabya bana çok uzak :D . Kendimi biliyorsam şimdi "gelirim" desem de günü gelince bir bahane bulurum :) . Gerçi şimdi düşündüm de harika fırsat olur benim için.

Roy Usta, muhtemelen Ebay'den sipariş vereceğimden öyle bir sorun yaşamam diye umuyorum. Sağolasın :) .

4. Querorz

Querorz Fatih

Abiler Shimano TwinPower'a ne dersiniz? Tatlı su için yapılmış bir model mi bu? "Korozyon'a" dayanıklı filan dememiş açıklamada.

5. furunotr

furunotr Haluk

Kaliteli bir makinanın tuzlu su korumalı diye işaretlenip işaretlenmemesi pek de önemli değil; denizden gelince nemli bezle silip gerekli bakımlarını yaptıktan sonra bir sorun olacağını zannetmiyorum...

Twinpower'da özellikle SW (Saltwater) kodu ile başlıyanların özellikle tuzlu suya dayanıklı olarak üretildiğini biliyorum ama bu SW ibaresinin konması göreceli olarak pek yeni; önceki modellerde bu ibareler olmamasına rağmen yıllardır tuzlusuda kullananlar ve sorun yaşamayanlar mevcut...

Twinpower'ı zaten tuzlusu makinası diye biliyorum; tabii tatlısuda da rahatlıkla kullanılabilir...